Dimecres, 18 de Setembre de 2024

El gol i poc més

El conjunt roig-i-negre ha guanyat al Benavent per 1 gol a 0

25 d'Abril de 2010, per Josep Gallofré
  • Álvaro, disputant la pilota amb un contrari

    Josep Gallofré

  • Edu Vives ha estat substituït per una agressió

    Josep Gallofré

De nou, la victòria prèvia de l’Hospitalet ha fet que el CF Reus jugués amb la necessitat d’obtenir els tres punts. El Benavent, també precisat de punts no podia encantar-se per assegurar la permanència. Sobre la gespa l'equip local ha començat imposant la seva autoritat davant d'un rival incòmode. Al minut 4, Pallarès ha xutat una falta i la pilota ha anat al travesser. Ha estat un primer avís perquè un minut després Taranilla ha fet una bona jugada pel lateral que ha definit molt bé Pitarque aconseguit l'únic gol reusenc.

L'avantatge del CF Reus ha motivat que el Benavent avancés les línies i pressionés, fins i tot amb una duresa innecessària. La resposta de l'equip local ha estat el control de la pilota buscant la velocitat i la creativitat de Pablo Álvarez en l'avantguarda. La duresa dels visitants s'ha reflexat amb la lesió d'Edu Vives, que ha rebut un cop de colze d'un jugador lleidatà que ha requerit set punts de sutura al pòmul.

En la represa, el CF Reus s'ha relaxat incomprensiblement durant 30 minuts. Els roig-i-negres no han sabut aprofitar l'avantatge numèric de jugadors, a partir de l'expulsió, al minut 58, del porter Ballesteros per tocar la pilota amb la ma fora de l'àrea, i acabar de sentenciar el partit. Això ha obligat que sortís al camp el porter suplent Marc, pel migcampista Francesc. Al minut 20, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Pablo Álvarez per fora de joc dubtós. I a partir de l'últim quart d'hora, el CF Reus s'ha espavilat una mica originant algunes aproximacions de perill amb Masqué com a protagonista, però sense efectivitat. Al minut 86, l'àrbitre ha expulsat a Flamarique per doble amonestació, deixant els lleidatans amb nou jugadors.

Abans de començar el partit s'ha guardat un minut de silenci per la mort de Joan Antoni Samaranch. L'àrbitre del partit ha estat Daniel Navarro Jiménez.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

cf reus benavent

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges