Dimarts, 17 de Setembre de 2024

Plataforma per Catalunya constituteix la junta gestora de Reus

El partit defensa l'expulsió dels immigrants il·legals i dels que es troben en situació d'atur de llarga durada

27 de Setembre de 2010, per Redacció
  • D'esquerra a dreta, Armengol, Jerez Daran, Tafalla, Muñoz i Serrano

    PxC

Aquesta persona serà l'encarregada d'iniciar el procés per escollir el cap de llista a les eleccions municipals de Reus, tal com ja van avançar Reusdigital i Punt 6 Ràdio. El partit es va donar a conèixer a la ciutat el passat mes de maig quan els seus militants van repartir trenta-cinc mil fulletons per les bústies i carrers amb els principals punts programàtics de la formació.

PxC defensa l'expulsió immediata de tots els immigrants il·legals, d'aquells que tenen antecedents policials i dels que es troben en situació d'atur de llarga durada. Segons càlculs dels partits, a Catalunya hi ha 1.250.000 immigrants entre legals i il·legals, dels quals sis-cents mil es troben aturats.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (3)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Juan Cristo  12 de Novembre de 2010

Quina por...

<p>La veritat es que la massa fa una mica de por, tant influenciable amb tant poc criteri, al servei dels instints m&eacute;s b&agrave;sics i m&eacute;s obscurs... El mon es ple de mindundis, de temorosos de Deu i no de valents com tu que votar&agrave;s PxC, ara que es molt f&agrave;cil ser valent en l'anonimat... Segur que no diries el mateix si aix&ograve; fos Canal Reus TV en lloc de reusdigital.cat. Dona la cara valent!! PxC i tots aquells que votareu aquesta formaci&oacute;, sou&nbsp;com el llop disfressat d'&agrave;via al conte de la caputxeta vermella.</p>

Reus Ciutat Antifeixista  04 d'Octubre de 2010

No sou benvinguts

 A Reus no teniu res a fer. No sou ben rebuts, vosaltres sí que haurieu de fotre el camp de Catalunya. FILLS DE PU TA!

Òbol  30 de Setembre de 2010

Valentía

 Ja va sent hora de que un partit poilític digui les coses tal com són i faci el que la majoría d´autòctons vol que es faci.Ja n´hi ha prou de que tanta gent de fora ens prenguim el pel.Ja n´hi ha prou de donar tantes ajudes als estrangers, ajude que la majoría de vegades ens neguen a nosaltres.Quant hi havía feina per a tots els vam donar feina i ells la van cobrar,ara la feina ja s´ha acabat i no tenim perque mantenirlos.Ells no ens deuen res i osaltres tampoc a ells.

Reportatges