Dilluns, 30 de Setembre de 2024

Es difonen les imatges dels atracadors del banc de Santander de Cambrils

27 d'Octubre de 2010, per Revista Cambrils/ Redacció
  • Primer atracador que va entrar a dins del banc

     

  • Aquest atracador va ser el segon en entrar a l'agència

     

En les darreres hores s'han difós les imatges de les càmeres de seguretat del banc de Santander de Cambrils, on el passat dilluns es va cometre l'atracament mortal. En aquestes imatges hi apareixen dos homes d'estatura mitjana. Segons sembla vestien pantalons texans, jaquetes de color fosc i ulleres. Fonts policials han confirmat que es podria tractar de dos delinqüents comuns amb antecedents.

Un d'aquest de complexió prima es cobria el cap amb una gorra, portava bigoti –possiblement postís– i ulleres, mentre que l'altre de complexió més robusta portava barba i perruca. Les imatges de les càmeres de seguretat confirmen que el primer a entrar a l'entitat bancària va ser el que portava barba, mentre que el segon va entrar uns segons més tard ja que es trobava a l'exterior vigilant la porta i el carrer.

La polícia ha confirmat que els atracadors portaven un revòlver, l'arma amb la qual van matar la jove Estela Calduch. Els Mossos tampoc han descartat que després de fugir a peu els esperés un tercer còmplice amb un cotxe.

Aquestes imatges també confirmen que l'atracament no va arribar a durar ni dos minuts, concretament, haurien entrat a les 8.44 minuts i van sortir a les 8.46 aproximadament.

D'altra banda, els comerços de Cambrils han abaixat les persianes durant cinc minuts aquest dimecres al migdia com a mostra de dol per la mort d'Estela Calduch el passat dilluns en una oficina bancària del municipi. Segons han explicat alguns dels comerços que han participat en l'acte, l'objectiu de la baixada de les persianes ha estat el de mostrar el seu rebuig pels fets que han commocionat la localitat de Cambrils.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

atracament banc santander estela calduch

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges