Divendres, 16 d'Agost de 2024

Artur Mas veu 'moltes possibilitats' que CiU governi a Reus

El president de la Generalitat lamenta les crítiques de les retallades pressupostàries

30 de Març de 2011, per ACN
  • El president de la Generalitat, Artur Mas, amb l'alcaldable per CiU a Reus al Teatre Bartrina

    ACN

Artur Mas ha tornat a recordar el període d'austeritat en què CiU haurà de governar i s'ha queixat que qui "els ha deixat la patata calenta" siguin els que els acusin "de voler carregar-nos les coses". En referència a PSC i PSOE, Mas ha puntat que les crítiques arriben "dels mateixos que governen l'Estat" des d'on s'exigeix a la Generalitat que "vagi més enllà" i faci més estalvi i més retallades. Per al president, "les administracions no poden ser una excepció" en aquest "període d'ajustament i d'estalvi" i ha assegurat que els escassos recursos de que es disposa es gestionaran amb "gran cura".

Mas ha fet aquestes declaracions en la presentació de la candidatura de CiU a Reus que, sota el lema 'Reus en positiu', encapçala el diputat Carles Pellicer. Mas ha assegurat que veu "moltes possibilitats" perquè CiU pugui governar a la capital del Baix Camp després que en les eleccions autonòmiques guanyés en tots els districtes de la ciutat. "Si no ens en sortim aquest cop serà culpa nostra i no pels mèrits dels nostres adversaris", ha dit Mas a Pellicer.

Per la seva banda, l'alcaldable de CiU s'ha postulat per portar Reus a ser una de les ciutats de referència al país i que d'aquesta manera, pugui contribuir a la recuperació econòmica de Catalunya. "Tenim la voluntat que Reus assumeixi lideratges territorial i nacionals, i sigui un referent de progrés econòmic i social", ha dit. Pellicer també ha apuntat que l'ajuda a les persones serà una de les prioritats si arriba al govern reusenc, així com el recolzament al teixit productiu i empresarial de la ciutat o a la cultura, que "és un tret identitari de Reus que crea riquesa". També ha assegurat que l'equip que l'acompanya "sabrà governar en moments de dificultats".

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (4)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

ganxet  02 d'Abril de 2011

Marc, parlem de vendes ??

 Marc, et deus pensar que a Reus no estem al tanto de qui mana realment o, si més no, de qui no mana perquè fa 4 anys també es va "vendre" -com tu dius- al xic de les bicicletes, els drets dels immigrants, igualtat, solidaritat, etc,etc, -que per cert em sembla que quan va la piscina no ho fa precisament a les Municipals-. No se qui guanyarani qui ni com pactaran però el que si hu de tenir clar es que primaran interessos semblants als pactes que han fet fins ara tots el polítics, jo et dono...tu em dones.... i s'acabat !!!

Xiquet no ens prenguis per babaus aqui d'esquerres res de res...tothom es preocupa per ell i pels seus militants que estan tots i totes ben colocadets a l'Ajuntament......i si no estudieu a fons els blogs i diaris dels polítics

Jesus  31 de Març de 2011

se te entiende todo

 Sr. Marc, seguro que los tuyos no ganan, ya estamos cansados de tanta gente que aguanta la silla solamente para cobrar, ya se les
ha terminado el chollo, se fini, Marc se mas consecuente con lo
que escribes, las izquierdas en Reus no han funcionado, vamos
que les queda grande el sillón , les quedan tres telediarios.

Ton  31 de Març de 2011

Comença la "quiniela"

Benvolgut marc, en el món de la política tot és possible i si ens posem a fer càbales, ves que et dic, pensava més en un possible pacte Pellicer + Pérez.
Ens parles d'un possible Reus de dretes. Des de quan que hi ha un govern d'esquerres? de veritat creus que fins ara hi ha hagut polítiques d'esquerres?. Dec ser borni, només veig privatitzacions dels serveis, empreses i sub-empreses municipals ...
Pel poc que conec de la política, això demostra polítiques de dretes, per la qual cosa, no crec que difereixin gaire els plantejaments de CiU i la del PSOE. Uns tenen poltrona i no la volen perdre i els altres la desitgen.

marc  31 de Març de 2011

Dia dels inocents

 jajajajajajajaja...................
Si que guanyaran l´ajuntament pero perque sumaran amb el PP, ens vendran al millor postor,i aixo ja es veu vindre, soposant que no tinguin res pactat.
Es mes hem dire que no les guanyaran vostes , sino que les perdran els del PSC, pero no per fer les coses malament, sino per tenir de compartir amb dos grups mes l´ajuntament, no veguis tenir un govern de dretas a Reus.........horror total.
Pellicer + Alicia un tandem matador,adeu al Reus d´ara i a tornar el toque de queda.

Reportatges