Dilluns, 30 de Setembre de 2024

El CF Reus ja entrena a Rialp

25 de Juliol de 2011, per Josep Gallofré
  • Els jugadors entrenant al camp de Rialp

     

El CF Reus Deportiu ja es troba a Rialp (Pallars Sobirà) fent el seu stage de pretemporada. Els reusencs van arribar aquest diumenge i s’hi estaran fins divendres 29, a la tarda.

A Rialp, l’equip roig-i-negre realitza sessions d’entrenament dues vegades al dia, a les 10 del matí i a les 6 de la tarda, sota les ordres del preparador físic de l’equip, Miquel Aguza; l’entrenador, Santi Castillejo; i la resta de cos tècnic. Als matins, els jugadors realitzen exercici físic, ja sigui amb pilota o sense, per guanyar forma a l’inici de la temporada. A la tarda, la preparació és més tàctica, però sense deixar de banda el vessant físic. Després de cada entrenament, els futbolistes es remullen les cames al riu per regenerar els músculs.

La plantilla dina a la 1 del migdia i sopa a les 9 de la nit. L’hora màxima perquè els jugadors estiguin a l’hotel és a dos quarts de 12 de la nit, mentre que una hora més tard han d’estar a l’habitació.

D’altra banda, el partit contra el Rialp que estava programat per divendres s’ha avançat a dijous. El CF Reus Deportiu tornarà a la capital del Baix Camp el divendres a la tarda.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges