Repartiment de punts en un partit marcat pel fort vent i pel fred

29 d'Octubre de 2012, per Redacció
  • Imatge d'arxiu d'un partit del CF Reddis

Reusdigital

Reddis i Ascó s'han trobat en un bon moment de forma en aquest derbi. Els Reddis venia de derrotar els dos anteriors líders i l'Ascó, per la seva banda, només havia cedit un empat al camp del Vilanova i s'havia situat primer a la taula classificatòria. L'Ascó va demostrar tenir la millor plantilla de la categoria amb alguns jugadors amb experiència a Segona B, i a altres amb passat roig-i-negre com són: d'Ermengol Graus, Sergi Grau i Isma Rojas, i els exjugadors del CF Reddis, Aleix Martí i Figueres.

El conjunt de la Ribera d'Ebre va disposar d'algunes ocasions durant la primera part, tot i que el fort vent que va fer durant tot el partit va dificultar veure un bon futbol. La primera bona ocasió la va tenir Contreras al minut 22 aprofitant un error defensiu visitant. L'Ascó va tenir la rèplica mitjançant Edgar al minut 26, però Miki va estar encertat.

El gol local va arribar en el temps de descompte, quan deprés d'un llançament de falta la pilota va anar a còrner. El llançament el va fer Pol Ferré que va saber aprofitar al fort vent a favor per fer un gol olímpic sorprenent a Figueres i situant l'1 a 0 al marcador.

En el segon temps, l'Ascó va intensificar el seu domini. Al minut 53, l'àrbitre va assenyalar un penal per mans de Guita, unes mans del tot inexistents, que van provocar les airades protestes de tots el jugadors blanc-i-blaus així com del públic present al municipal del Mas Tallapedra. El penal el va llançar Adrià Fernández establint l'empat a 1 gol definitiu. A partir d'aquest moment l'actuació arbitral va estar molt protestada amb clars errors per una i altra banda, mostrant-se molt meticulós en el servei de faltes a pilota aturada, fet que era molt difícil pel fort vent. En l'últim quart el partit es va obrir més i els dos equips van disposar d'ocasions per emportar-se la victòria.

Amb aquest empat el Reddis aconsegueix sumar set punts en els últims tres partits contra rivals molt difícils i això l'ha permès escalar fins la novena posició. El proper dissabte el Reddis es desplaçarà al camp de l'Andorra. L'única ocasió que el Reddis ha jugat a Andorra va ser a l'octubre de 1962, es a dir ara fa 50 anys. En aquella ocasió els blanc-i-blaus van aconseguir un empat a 1 gol al Principat.

CF Reddis: Miki, Ferré, Maxime, Guaita (Angel), Aleix, Jorge Mora, Deiber (Xavi Martell), Pol, Contreras (Elizondo), Saddik i Lucas (Josep).

Ascó: Figueres, Roca, Denis Coch (Gerard Roigé), Edgar, Gabernet, Ermengol (Jose Ramon), Adrià, Sergi Grau, Isma Rojas (Aleix Martí), Raul Garcia, Jusi (Jorge Diaz)