Diumenge, 13 d'Octubre de 2024

La declaració de Prat i Manté per les irregularitat detectades a Innova s'ajorna fins al febrer

El Jutjat d'instrucció número 3 de Reus que porta el cas ha posposat les declaracions a petició de l'advocat de Carles Manté

30 d'Octubre de 2012, per Redacció
  • Josep Prat, en una imatge d'arxiu

     

L'ajornament s'ha fet perquè l'advocat de Carles Manté ja tenia una citació prèvia per aquell dia en un jutjat de Barcelona, com a representant legal d'un altre cas. El grup municipal Ara Reus, qui va interposar la denúncia, ha rebut la comunicació oficial del Jutjat del canvi de data.

Josep Prat i Carles Manté declararan per la denúncia interposada per Ara Reus per les presumptes irregularitats econòmiques detectades a Innova per factures cobrades sense justificació. L''afer factures' va sortir a la llum pública el 19 de juny a través de l'informe econòmic fet pel secretari general i l'interventor de l'Ajuntament.

AraReus, qui ha fet pública la citació judicial, ha estat l'únic grup polític que ha presentat davant la justícia l'informe econòmic on es recullen les presumptes irregularitats del hòlding empresarial.

El mateix grup polític també va presentar una denúncia, acceptada a tràmit, per les presumptes factures falses cobrades al Tecnoparc per Jordi Bergadà i Àngel Cunillera.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges