Diumenge, 01 de Setembre de 2024

Serà una gran tarda de futbol a Reus

La rivalitat entre els equips, CF Reus i Gimnàstic de Tarragona, i la venda d'entrades auguren una bona assitència de públic

31 de Març de 2013, per Josep Gallofré
  • Serà un partit de molta rivalitat

    Josep Gallofré

Fa deu anys que el Gimnàstic de Tarragona no visita l’Estadi Municipal en un partit de Lliga. Va ser el 5 de gener de 2003, en l’única ocasió que els dos equips s’han enfrontat a Segona B a la capital del Baix Camp. En aquell encontre la victòria va ser pel CF Reus Deportiu per 1 a 0, amb un gol de Félix Prieto. Roig-i-negres i granes han jugat 22 vegades a Reus, amb set victòries locals, quatre del Nàstic i onze empats.

Les trajectòria del CF Reus Deportiu i el Nàstic en les últimes jornades provoca que aquest enfrontament arribi en moments diferents per ambdós conjunts. L’entrenador roig-i-negre, Santi Castillejo, reconeix que “rebrem el Nàstic en el pitjor moment per a nosaltres, però afrontem el partit amb la intenció de guanyar-lo sense tenir en compte el rival”. El CF Reus porta tres jornades consecutives sense vèncer a casa, i s’ha quedat estancat als 41 punts, ocupant la desena posició. Castillejo ha afirmat que en un derbi “pot passar qualsevol cosa i, com succeeix a la majoria de partits de Segona B, es decidirà per petits detalls”.

El tècnic del CF Reus tindrà les baixes per lesió de Ferran, Taranilla i Álvaro, precisament l’autor del gol al camp del Nàstic. Castillejo no inclourà gaires canvis en l’onze inicial. Per la seva banda, el tècnic del Nàstic, Javi Salamero, repetirà l’alineació que va guanyar contra el Yecla el passat diumenge per 0 gols a 2.

Salamero, ha dit que “anirem amb la intenció d’aconseguir la sisena victòria seguida a la lliga”. El bon moment dels granes i la dinàmica positiva de resultats ha provocat que acutalment siguin setens amb 48 punts i encara tinguin possibilitats de classificar-se per la promoció d’ascens, un fet difícil de pensar en el primer tram de la temporada. L’entrenador del Gimnàstic de Tarragona ha definit el Reus com un equip “molt ofensiu”, i per aquest motiu creu que “haurem d’estar molt atents en defensa”.

L’Estadi Municipal, ple

La visita del Gimnàstic de Tarragona a l’Estadi Municipal provocarà, gairebé amb tota probabilitat, que el camp del CF Reus estigui ple. La Federació de Penyes del Nàstic ha venut les 900 entrades que el club reusenc va posar a la seva disposició, pel que s’espera una autèntica ‘marea grana’. La resposta des de Reus també es positiva, i ja s’ha arribat a les prop de 2.000 entrades anticipades venudes.  

En tot, el diumenge també es podran adquirir entrades i, per evitar aglomeracions de darrera hora, les taquilles s’obriran una hora i mitja abans del partit. Cal recordar que el club va decretar aquest encontre jornada econòmica. Així, els preus de les entrades pels socis seran de 8 euros la general, 12 la tribuna baixa i 18 la tribuna alta.

El pronòstic dels dos alcaldes

Tot i coincidir amb Setmana Santa, la llotja de l'Estadi Municipal estarà repleta de representants institucionals. Entre aquests, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. Aquesta passada setmana, coincidint amb l'entrega de la bandera dels Jocs del Mediterrani de Tarragona 2017, ambdós batlles van coincidir a l'Ajuntament de Reus. Preguntats per un pronòstic pel partit, Ballesteros va respondre que el resultat final serà "d'un gol a tres", mentre que Pellicer va escombrar cap a casa i va donar per victoriós el Reus per "dos a a un". L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha demanat als reusencs aficionats al futbol que vagin aquesta tarda a l'Estadi a donar suport a l'equip roig-i-negre.

 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics