Dimarts, 23 de Juliol de 2024

El primer premi de la Grossa de Cap d'Any queda desert

Cap dels altres premis ha tocat ni a Reus ni a qualsevol altre població del Camp de Tarragona

31 de Desembre de 2014, per ACN
  • El bombo on s'han mesclat les boles que han decidit els premis de la Grossa de Cap d'Any

    ACN

El primer premi de la Grossa de Cap d'Any és el 91.614, però no s'ha venut. Tots els diners aniran íntegres per a programes socials. El primer premi de la Grossa de Cap d'Any estava valorat amb 100.000 euros, és a dir, 20.000 euros per cada euro jugat. Pel que fa les aproximacions, les persones que tinguin butlletes amb el número anterior i posterior han estat agraciades amb 2.500 euros, 500 euros per euro apostat. Les quatre últimes xifres obtindran un premi de 2.000 euros, 400 euros per euro jugat, mentre que les tres últimes guanyaran 250 euros (50 euros per euro jugat). Les centenes i els dos últims números tenen un premi de 25 euros per butlleta (5 euros per euro apostat), i si s'ha encertat l'últim número, el premi és el reintegrament.

El segon, a Sant Vicenç dels Horts

El segon premi  és el 92.484 i s'ha venut íntegrament a Sant Vicenç dels Horts. Està dotat amb 32.500 euros, és a dir, 6.500 euros per cada euro jugat. Pel que fa a les aproximacions, els apostants que tinguin els números anterior i posterior al premiat rebran 1.000 euros, és a dir, 200 per cada euro jugat. Els que hagin encertat les dues últimes xifres d'aquest cinquè premi de la Grossa de Cap d'Any cobraran 15 euros, si són les tres últimes xifres el premi serà de 100 euros, si són les tres primeres de 25 i si coincideixen les darreres quatre, 1.000 euros.

El tercer, venut íntegrament per internet

El tercer premi de la Grossa de Cap d'Any és el 35.494 i s'ha venut íntegrament a través d'internet. Està valorat amb 15.000 euros, és a dir, 3.000 euros per cada euro jugat. Pel que fa les aproximacions, els apostants que hagin encertat les dues últimes xifres obtindran un premi de 10 euros, si són les tres últimes xifres el premi serà de 50 euros i si coincideixen les darreres quatre, 500 euros. Per als números immediatament anteriors i posteriors el premi puja fins a 500 euros per a cada una de les butlletes.

El quart, a Barcelona i Rubí

El quart premi de la Grossa de Cap d'Any és el 87.675 i ha caigut a Barcelona i a Rubí. Està valorat amb 5.000 euros, és a dir, 1.000 euros per cada euro jugat. Pel que fa les aproximacions, les persones que tinguin butlletes amb el número anterior i posterior han estat agraciades amb 250 euros, 50 euros per euro apostat. Les quatre últimes xifres obtindran el mateix premi, mentre que les tres últimes guanyaran 25 euros (5 euros per euro jugat). Les centenes també tenen un premi de 25 euros per butlleta, i si s'han encertat els dos últims números, tornen els diners.

El quart número premiat de la Grossa de Cap d'Any s'ha venut a la papereria Llibreria Dumbo de Barcelona, al carrer Bonaventura Muñoz, 6; i a l'Estanc 3 de Rubí, al carrer Màxm Fornes, 32.

El cinquè, a Terrassa

El cinquè premi de la Grossa de Cap d'Any és el 01.486 i s'ha venut íntegrament a Terrassa, concretament a l'avinguda Béjar número 10 de la capital vallesana. Està dotat amb 2.500 euros, és a dir, 500 euros per cada euro jugat.Pel que fa a les aproximacions, els apostants que tinguin els números anterior i posterior al premiat rebran 100 euros, és a dir, 20 per cada euro jugat. Els que hagin encertat les dues últimes xifres d'aquest cinquè premi de la Grossa de Cap d'Any cobraran 5 euros, si són les tres últimes xifres o les tres primeres el premi serà de 50 euros i si coincideixen les darreres quatre, 100 euros.

 

 

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegitCOMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges