Divendres, 26 d'Abril de 2024

L'operació antidroga a Reus de la setmana passada es tanca amb dotze detinguts i set empresonats

Durant l'operatiu es va intervenir tres vehicles, cocaïna i marihuana i diners en efectiu, a domicilis del carrer del Doctor Robert, Alt de Sant Pere i Jaume Peyrí Rocamora

26 de Febrer de 2015, per ACN
  • Entrada al pis per part de Mossos i CNP

    Mossos/CNP

  • Una de les detingudes en l'operació antidroga de la passada setmana

    Enrique Canovaca

  • Material ingtervingut per la policia durant els registres

    Mossos d'Esquadra

  • Material requisat a l'interior d'un dels immobles

    Mossos/CNP

La investigació es va iniciar a finals del mes d'octubre de 2014 arran d'un assalt violent que va tenir lloc en un domicili de Reus. Dos ciutadans francesos van adreçar-se a la capital del Baix Camp, ja que havien quedat amb dos traficants per comprar 500 grams de cocaïna. Un cop ja havien adquirit la droga, van encanonar els venedors amb una arma de foc i van marxar sense pagar. Aleshores, les víctimes de l'assalt van perseguir els compradors, van ocasionar danys als vehicles que estaven estacionats a la zona i van acabar col·lidint a l'autopista AP-7.

La Divisió d'Investigació Criminal del Camp de Tarragona va fer-se càrrec de l'incident i va detenir els dos venedors. Paral·lelament, la policia espanyola va posar-se en contacte amb els Mossos d'Esquadra, ja que estaven investigant, conjuntament amb la Gendarmerie francesa, un grup de ciutadans francesos que baixaven freqüentment al Camp de Tarragona per abastir-se de cocaïna. Per aquest motiu, van crear un equip conjunt de treball entre la policia catalana i l'espanyola.

La investigació conjunta va permetre identificar els membres del grup criminal, motiu pel qual el 18 de febrer es van fer quatre entrades i escorcolls en domicilis de Reus de manera simultània. Amb aquest dispositiu es va desmantellar el grup. L'operatiu policial es va saldar amb la detenció de 12 persones, la intervenció de tres vehicles i la troballa de 680 grams de cocaïna, 200 grams de marihuana, 31.000 euros en efectiu, 5.500 dinars i 1.900 dòlars. A més, els agents van intervenir una gran quantitat de telèfons mòbils i material informàtic.

Després de declarar en seu judicial, el jutge va decretar l'ingrés a presó de set dels dotze detinguts. Tot i donar el grup per desmantellat, els investigadors no descarten detenir més persones en els pròxims dies.

 

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

reusdigital.cat Reus Diari Digital operació antidroga
reusdigital.cat Reus Diari Digital operació antidroga

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics