Dimarts, 14 de Maig de 2024

Cocemfe Tarragona participa als 'Jocs Mowglímpics' amb una activitat d'esports adaptats

15 de Maig de 2015, per Redacció
  • Una activitat de Mestral-Cocemfe Tarragona

    Cedida

La Federació Mestral-Cocemfe Tarragona participarà als 'Jocs Mowglímpics 2015' que organitza l’AMPA de l’Escola Mowgli i que se celebrarà el dissabte 16 de maig a les instal·lacions de l’escola a partir de les 10 del matí.

Per a l’ocasió, la Federació prepara una jornada de 'Tots juguem, tots guanyem', la qual està destinada als esports adaptats, i preparada per a que els alumnes la duguin a terme posant-se en la pell de les persones amb discapacitat jugant, en cadira de rodes o crosses, a diferents esports: tennis taula, golf i boccia o fent un recorregut per a detectar possibles barreres arquitectòniques.

L’objectiu de l’activitat és sensibilitzar i conscienciar envers les persones amb discapacitat alhora que es fomenta la pràctica de l’esport adaptat. D’aquesta manera, els esportistes amb discapacitat de la Federació explicaran als  nens com utilitzar les cadires i moure’s per tal de poder jugar adequadament a qualsevol dels esports que es practicarà.

A més d’aquesta activitat, l'organització ha preparat un ampli programa i durant tot el matí s’hi podran practicar tota mena d’esports. Aquest any, i com a cloenda de la Jornada es farà un lliurament de medalles al monitor de Cocemfe Tarragona amb discapacitat, Xavi Vendrell, en reconeixement a la seva trajectòria esportiva.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges