Dilluns, 02 de Setembre de 2024

Mor Miquel Miró, militant de la CORI i número 6 a la llista del partit al Parlament l'any 2010

25 d'Octubre de 2015, per Redacció
  • Miquel Miró i Rubio

    Cedida

Aquest passat divendres, 23 d'octubre, va morir Miquel Miró Rubio, de 40 anys. Miró col·laborava amb el partit d'Ariel Santamaria, la CORI, des de 2010. Va ocupar el lloc número 6 de la llista del partit al Parlament de Catalunya per la circumscripció de Tarragona. A més, també va participar al Lipdub de precampanya 'Autopista al Parlament'. En l'àmbit professional, Miquel Miró era cuiner i treballava a la seva pastissera de Mont-roig del Camp.

Durant aquest diumenge, al Tanatori de Reus hi haurà una sala habilitada per a totes les persones que es vulguin acomiadar personalment. A més, el dilluns 26, a les 9 del matí, tindrà lloc un acte públic de comiat al mateix espai. La CORI vol transmetre el seu condol a la família mitjançant un comunicat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (3)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

blanca miró   25 d'Octubre de 2015

eltrbare a falta

era el meu tiet i noser com asabentarme que ha passat

pirata el del gorro  25 d'Octubre de 2015

grande Miki aki y alla donde estes

Grande Miki, se nos quedo colgado un cortometraje que teniamos de hacer, pero por el resto todo lo acabemos. Grande fuiste y para mi lo seguiras siendo. Espero que nos volvamos a ver por donde sea, señal de que hay algo despues de esta puta vida. pesamen a sus familiares, y que corra la birra que eso es de lo que mas nos gustaba en nuestras reuniones juantxis. .,.... arriba la planta .,....

Ariel Santamaria  25 d'Octubre de 2015

Descansa en pau, Miquel.

Ens ha deixat una gran persona. Malgrat que feia temps que no ens vèiem, m'ha sorprès molt la seva mort tan inesperada per a tots plegats. Jo el vaig conèixer quan anàvem a fer un curset per entrar a treballar al Port Aventura a l'any 1995, llavors vivia al Barri Fortuny i el passava a recollir amb el meu cotxe. Era un paio que llavors ja em queia força bé. Molt autèntic i més jove que jo. Més endavant les nostres vides es van creuar al món de la política juantxi, quan va entrar a formar part de la CORI. Lamento molt la seva mort. Estiguis on estiguis Miquel, guarda'm una birra per quan ens tornem a trobar.
Salut company.
Descansa en pau.
El proper concert que faci, te'l dedicaré a tu.