Dimecres, 28 d'Agost de 2024

El Reus, a prova al Palau d'Esports

Els reusencs reben el CP Voltregà avui a les nou del vespre

14 de Novembre de 2015, per Clàudia Bonet
  • El Reus Deportiu obté millors fora que a casa

    Clàudia Bonet

El Reus Deportiu té una fita pendent: aconseguir guanyar al Palau d'Esports davant la seva afició. Els d'Enrico Mariotti continuen intractables a domicili, però la victòria se'ls resisteix a casa. Avui a les nou del vespre davant el CP Voltregà tenen l'oportunitat de trencar amb aquesta ratxa i sumar els primers tres punts com a locals. Els reusencs però, afronten el partit amb una baixa, la de Marc Ollé, que estarà entre dos i tres setmanes sense poder jugar per una lesió a l'adductor dret.

Els roig-i-negres arriben a la vuitena jornada sumant un total de quatre victòries, dos empats i una derrota. Se situen cinquens a la classificació, empatats amb el Noia Freixenet i a només dos punts del primer, el CP Vic. En la darrera jornada, van aconseguir marxar de la pista del CP Cerceda amb els tres punts, després de vèncer per 4 a 6 el conjunt local. El jugador reusenc, Raül Marín, un dels protagonistes de l'encontre, és el màxim golejador de l'OK Lliga amb 14 gols.

Per la seva banda, els de Sant Hipòlit buscaran la victòria al Palau d'Esports després d'un inici de temporada on s'han enfrontat a alguns dels equips més forts de l'OK Lliga. Després de set jornades, se situen vuitens a la classificació amb un total de tres victòries, tres derrotes i un empat. En aquest inici irregular, el Voltregà, a domicili,  ha aconseguit una victòria històrica al Palau Blaugrana amb el FCBarcelona, i dues derrotes, a la pista del Noia i la del CP Vic. En la darrera jornada, van perdre a casa amb el Coinasa Liceo per un ajustat 2 a 3. L'encontre d'aquesta nit, estarà dirigit pels col·legiats Josep Antoni Ribó i Álvaro de la Hera.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics