Dilluns, 02 de Setembre de 2024

L’alcalde de Mont-roig, preocupat pel manteniment que Adif fa de la via del tren que creua el municipi

Fran Morancho reclama la posada en marxa del Corredor del Mediterrani i el desmantellament de la línia actual

16 de Març de 2016, per ACN
  • Veïns i curiosos observen el tren sinistrat prop de Miami-Platja

    ACN

L’alcalde de Mont-roig del Camp (Baix Camp), Fran Morancho, s’ha mostrat preocupat perquè no sap si Adif està fent un manteniment correcte de la via del tren quetravessa el municipi atesa la futura posada en servei del Corredor del Mediterrani. El batlle s’hi ha referit aquest dimarts després que un tren Euromed que cobria el trajecte entre Barcelona i Alacant ha descarrilat a l’entrada de Miami Platja. El tren ha topat amb una roca de grans dimensions que ha caigut a la via i no s’ha aturat fins al cap de 300 metres.

“Esperem que no hagi estat un problema de manteniment per part d’Adif perquè això seria greu”, ha advertit. L’alcalde ha celebrat que no s’hagin produït danys personals i ha reclamat que es posi en funcionament d’una vegada per totes el Corredor del Mediterrani. “Tenim una via ja pràcticament feta i volem saber quan començaran a circular els trens”, ha insistit.

Fran Morancho ha recordat que el consistori vol desmantellar la via actual, que circula pròxima a la costa, i convertir el traçat en una via verda.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics