Dimarts, 27 d'Agost de 2024

El Reus treu un empat de la visita a la pista del Noia

Els reusencs han empatat 3 a 3 i es mantenen quarts a la classificació

08 de Maig de 2016, per Clàudia Bonet
  • Raül Marín en una acció del partit

    Cedida

El Reus Deportiu ha aconseguit treure un empat del Pavelló de l’Ateneu. Els reusencs sumen un punt que els manté a la quarta posició i els separa del Moritz Vendrell, que ha perdut per 4 gols a 3 a la pista del SHUM. El Noia (Alt Penedès), tot i avançar-se en tres ocasions, no ha aconseguit vèncer un Reus que, tot i l’empat, s’agafa fort a la quarta posició.

Els locals s’han avançat  i han estrenat el marcador amb un gol d’Arnau Xaus al minut 13. Els dos equips han sortit amb intensitat i a buscar el domini del joc, i això s’ha vist traduït amb les diverses ocasions que han disposat.  Al 22, Joan Salvat, des de mitja pista, ha tornat a establir l’empat a l’electrònic. La igualtat però ha durat ben poc, perquè Aleix Esteller, al 24, amb un ràpid contraatac ha tornat a avançar als de Sant Sadurní. Amb el domini local en el marcador, s’ha arribat al descans.

A l’inici del segon temps,  els reusencs han disposat d’un tir directe, corresponent a la desena falta dels locals. En el llançament, Raül Marín no ha pogut superar a Luís Gil però després d’un parell de rebots, el mateix Marín ha acabat enviant la bola al fons de la porteria. Amb el 2 a 2, han estat els de Sant Sadurní qui han tornat a desequilibrar la balança amb una diana de Jordi Del Amor al minut 33. L’avantatge dels de Pere Varias ha durat poc, perquè instants més tard, Marc Ollé, aprofitant una bona assistència de Coy, feia pujar el 3 a 3 definitiu. Tot i que els reusencs han buscat el gol que els hi donés la victòria en repetides ocasions, s’han trobat amb un Luís Gil impecable sota els pals.  Amb el 3 a 3 s’ha arribat al final d’un partit on la igualtat s’ha acabat imposant en el marcador.

Amb l’empat, el Reus suma 45 punts i es manté quart, amb un punt més que el Moritz Vendrell, ja que els vendrellencs han perdut per 4 gols a 3 a la pista del SHUM. El pròxim encontre dels reusencs serà contra l’HC Igualada, el dissabte 21 de maig a les nou del vespre, al Palau d’Esports.

Fitxa tècnica:

Noia Freixenet: Luís Gil, Jordi Del Amor, Aleix Esteller, Ferran Rosa i Eloi Albesa – cinc inicial – Arnau Xaus, Xavi Caldú, Borja Ferrer, Marc Palau.

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Rubio, Joan Salvat, Matías Platero i Marc Ollé – cinc incial – Raül Marín, Marc Coy, Marc Vázquez.

Àrbitres: Xavier Buixeda i José Juan Melero.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Alfred Picó  08 de Maig de 2016

espectacular

Aquest Reus per fi està agafant el ritme que mereix, i pot acabar la temporada molt bé, pero es que la temporada que ve pot ser la bomba amb els fitxatges que heu anat dient