Dimecres, 28 d'Agost de 2024

La Penya CFRD Baix Camp convoca una trobada a Castellvell del Camp per seguir el partit de diumenge

El bar de les piscines del poble acollirà la cita, oberta a tota l'afició, a partir de quarts de 5 de la tarda

21 de Maig de 2016, per Marc Busquets
  • Alguns dels integrants de la penya, en un desplaçament d'aquesta temporada

    Cedida

La Penya CFRD Baix Camp ha organitzat un acte per seguir el partit dels roig-i-negres a El Sardinero de Santander (Cantàbria) amb els seus membres i els simpatitzants del club reusenc. Les piscines municipals de Castellvell del Camp (Baix Camp) seran l'escenari de la cita, que comptarà amb una pantalla gegant a l'exterior i tres altres pantalles a l'interior del local. "Hi serem des de dos quarts de 5 i tothom qui vulgui pot venir a fer-nos costat i passar una bona estona", apunta un dels integrants de la penya, Rafael Gisbert.

La festa, amb 'fan zone'

Es tracta, a més, del primer cop en què la Penya CFRD Baix Camp prepara una activitat similar. El grup de seguidors, format per uns 25 socis de diversos municipis de la comarca, espera aplegar un mínim de 60 persones per seguir l'encontre. "Podem ser 40 o passar dels 100. És el primer cop que fem quelcom similar i pot passar de tot". "Ens definim com una penya molt familiar, els socis van al camp amb la canalla i això és molt bonic", exposa Gisbert. La trobada a Castellvell inclourà una 'fan zone' amb "molta animació".

Gisbert anuncia, d'altra banda, que en cas de mal temps el matx se seguirà des de l'interior del bar de les piscines. Altres seguidors de la Penya CFRD Baix Camp viatjaran a terres càntabres gràcies al dispositiu organitzat per l'entitat roig-i-negra, que durà quatre autobusos carregats d'aficionats cap a El Sardinero. De cara a la tornada, i tot que "encara ho estem parlant amb el club", la penya vol dur a terme una activitat de suport per als homes de Natxo González. "Ja vam fer el mosaic el dia de l'Atlético", recorda Gisbert.

Pel que fa al partit, Gisbert es mostra optimista. "Crec que arribem en el millor moment. Haver guanyat el lideratge en l'última jornada ha evitat la pressió d'haver-lo hagut de mantenir tota la Lliga", explica. De fet, el penyista és capaç de mullar-se amb un possible resultat a El Sardinero. "Quedarem 1-1 i aquí a casa ho acabarem de rematar", expressa optimista. "A la penya som optimistes, l'equip està endollat". "Ens enfrontarem a un equip històric i farem història", rebla. Diumenge sortirem de dubtes.

 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics