Dijous, 22 d'Agost de 2024

Mont-roig aprova la construcció d’un Club de Mar a Miami Platja

Es tracta d’un centre destinat a fomentar les activitats nàutiques que es finançaria amb una subvenció de l’Estat

08 de Juny de 2016, per Redacció
  • Ple municipal de Mont-Roig del Camp

    Cedida

El plenari de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, que s’ha celebrat aquest dimecres, 8 de juny, ha aprovat sol·licitar una subvenció al Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme per crear un Club de Mar a Miami Platja. L’objectiu del projecte és ampliar l’oferta d’activitats nàutiques al municipi, fomentar l’ocupació i donar un impuls al turisme i la competitivitat de la destinació.

La subvenció sol·licitada a l’Estat, per import de 137.000 euros, correspon a l’assignació de fons que atorga l’Estat als municipis afectats pel Pla de Residus Radioactius i que ha d’anar destinada a projectes de millora turística o foment de l’ocupació. El pressupost total del projecte és de 275.000 euros.

El punt ha estat aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern i del grup municipal d’ERC, mentre que la FIC i CiU han votat en contra. El grup municipal de CiU ha argumentat la seva manca de suport pel fet de no veure clar el projecte.

Impuls del projecte de gespa dels camps de futbol

Altres temes tractats al plenari i aprovats per unanimitat han estat, d’una banda, una modificació de crèdit per tal d’impulsar el projecte de gespa dels camps de futbol i d’altra, l’adhesió al Pla de Polítiques de dones i d’igualtat del Consell Comarcal del Baix camp, el nomenament de les regidores que formaran part de l’Assemblea Regional del Consell Consultiu i la sol·licitud a l’Institut Català de les Dones d’una subvenció de 2.610 euros per realitzar 9 activitats en el marc del programa Dones, Salut i Esport.

Finalment, el plenari ha aprovat una moció presentada pel grup municipal de CiU per a la creació d’un programa de primers auxilis i DEA. El govern ha recordat que aquest és un dels punts ja contemplats en el Pla d’Acció Municipal i que des de l’any 2015 s’han dut a terme diverses accions en aquest àmbit com la instal·lació de desfibril·ladors en punts estratègics del municipi, a més de formació a responsables d’equipaments municipals. També ha explicat que per aquest 2016 hi ha previsió d’instal·lar 4 desfibril·ladors més i continuar la formació obrint-la a tota la ciutadania que hi estigui interessada.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics