Divendres, 30 d'Agost de 2024

L'Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant col·laborarà amb les activitats esportives de l'empresa Llastres

23 d'Agost de 2016, per Redacció
  • L'Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant col·laborarà en els esdeveniments esportius

    Cedida

L’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors i Llastres Serveis Municipals SLU han signat un conveni de col·laboració segons el qual l’Associació de Comerços col·laborarà en els esdeveniments esportius que durant l’any organitza l’empresa municipal Llastres SLU. Les activitats són la Cursa Popular, el Campionat d’Estiu de Futbol Sala i la Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant, el Torneig d’Estiu de Pàdel i Tennis i el Campionat de natació de Vandellòs, i el Campionat Express de Pàdel que passarà a portar el nom de l’associació.

La col·laboració de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors té la finalitat de donar a conèixer les promocions i serveis de l’Associació, d’aquesta manera es repartiran entre els participants fulletons informatius, bosses o informació sobre promocions i descomptes. A més, l’Associació de Comerços s’encarregarà de proporcionar i entregar els premis del Campionat Express de pàdel que a partir del proper any portarà el seu nom. La col·laboració s’iniciarà aquest mateix 2016 amb l’organització de la Cursa de Sant Silvestre el dia 30 de desembre.

La signatura del conveni l’han efectual, aquest dimarts 23 d’agost, la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i la vicepresidenta de Llastres SLU, Cristina Borràs, i la presidenta de l’Associació de Comerços del municipi i la Vall de Llors, Maria José Gómez Fernández. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics