Divendres, 30 d'Agost de 2024

El PP considera que 'el futur' de Reus està segrestat per l'independentisme

El partit mostra la seva preocupació davant la 'desorientació' del govern

21 d'Octubre de 2016, per Redacció
  • Sebastià Domènech, en una imatge d'arxiu al plenari

    Fabián Acidres

El grup municipal del PP votarà contra qualsevol expedient d'ordenances fiscals que pugui presentar el govern municipal i assegura que la "jugada d'aprenents polítics" del govern "manté en mans de l'independentisme el futur de Reus i els pressupostos a curt termini". El portaveu del PP, Sebastià Domènech, indica que estan en contra d'eximir de pagament de l'IBI a l'Hospital de Sant Joan, ja que "amb un govern del Partit Popular mai es pagaria dues vegades per la sanitat pública". Aquest fet sí que el permet la Generalitat, que segons el partit, deixa en "caiguda lliure" el personal sanitari de Reus després de "la pantomina en una posada d'escena a Tarragona".

Domènech s'ha mostrat escèptic amb la possibilitat que es puguin debatre modficacios a les ordenances fiscals del 2017, "i encara estem esperant la convocatòria de la corresponent Comissió de Serveis Generals i Econòmics". "S'ha desconvocat la Junta de Portaveus in extremis aquest djious, un fet que ja dóna idea de la desorientació política del govern". En una conversa amb l'alcalde, el portaveu popular li ha manifestat la seva preocupació "per posar en mans dels regidors de la CUP els interessos de la ciutat" i li ha manifestat que donarà suport a tot allò que "sigui beneficiós per als reusencs", sense "sectarisme ni radicalisme".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (3)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

J.A.C.O.  21 d'Octubre de 2016

Aisó és veritat?

És molt fàcil dir coses que aquells 'd'españistán', els vostres, s'encarreguen de fer la política d'un elefant passejant per una catxarreria. Potser que trepitjeu el terra, encara que sigui a Mart o, millor, a Mercuri.

Algu  21 d'Octubre de 2016

Sou residuals.

Sou residuals.
Un residu en definitiva!!!!

Joan  21 d'Octubre de 2016

La paguita la paguita

Deuen trobar a faltar la paguita d'Innova i dilapidar impostos en actes religiosos.