Diumenge, 25 d'Agost de 2024

L’Ajuntament de Cambrils publica el catàleg de la Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic

El llibret recull les obres seleccionades i guanyadores que van formar part de l’exposició de la Sala Àgora

21 de Juny de 2017, per Redacció
  • Imatge del llibre que s'ha editat

    Cedida

Aquest mes de juny s’ha publicat el catàleg de la segona Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils, organitzada i promoguda pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils.   

El catàleg recull el veredicte del jurat i reproduccions de les obres seleccionades i guanyadores que van formar part de l’exposició que va tenir lloc a la Sala Àgora de l’Ajuntament del 26 de novembre de 2016 al 31 de gener del 2017. Cadascuna de les obres va acompanyada del currículum de l’artista i una fitxa que detalla la tècnica i els materials utilitzats, les mides i la descripció.

El llibret també inclou el treball fotogràfic 'Del Pupitre a Taula' realitzat per set membres de l’Agrupació Fotogràfica a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. És un projecte vinculat directament amb la Biennal que mostra les interioritats de l’Escola d’Hosteleria per donar visibilitat a la tasca que es porta a terme entre les aules i les cuines. 

En aquesta edició, el catàleg ha comptat amb la col·laboració de Ricard Planas Camps, crític d’art, editor i gestor cultural, que ha escrit la presentació. El text parla de la relació entre l’art, el paisatge i els aliments i fa un repàs a diferents artistes que han mostrat la seva fascinació pels aliments i el ritual de menjar i li han donat protagonisme en les seves obres.   

El catàleg acaba amb un  resum de totes les activitats entorn de la gastronomia que es van organitzar amb motiu de la Biennal. Aquest es farà arribar a tots els artistes i persones que directa o indirectament hi han col·laborat. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics