Dimecres, 28 d'Agost de 2024

Borja Fernández: 'Venir al Reus era la meva millor opció'

El migcentre ha revelat que ha tingut altres ofertes de Segona però que la roig-i-negra s'adapta millor al seu estil de joc

21 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Borja Fernández ha arribat cedit pel Celta de Vigo

    CF Reus

Borja Fernández ha estat presentat com a nou jugador del CF Reus aquest divendres al migdia. El migcampista gallec, que arriba cedit procedent del Celta de Vigo, s'ha mostrat "molt content per l'oportunitat que m'ha donat el Reus de seguir creixent" s'ha mostrat confiat en "poder oferir al club tot el que sé fer, guanyar-me la confiança del 'míster' i que sigui un gran any".

El nou jugador roig-i-negre, que ha admès haver rebut altres ofertes d'equips de Segona A, també ha assegurat que "veure l'interès del Reus em va fer veure que era la millor opció". Aquest, però, no ha estat l'únic motiu pel qual Borja Fernández ha tingut el convenciment de signar pel CF Reus.

El retrobament amb Ledes

A la capital del Baix Camp coincidirà amb Gus Ledes, company seu la temporada passada al Celta B i amb qui es va quedar a les portes de l'ascens a Segona Divisió. "Ens portem bé i jugant ens entenem molt bé. M'ajudarà a integrar-me a l'equip", ha destacat. La manera de jugar del conjunt roig-i-negre també ha tingut a veure amb la decisió de Borja, ja que "em considero un jugador de toc i crec que l'equip ha d'intentar mantenir el bon joc que va desplegar la temporada passada".

Finalment, també ha mostrat ganes de treballar sota les ordres d'Aritz López Garai, amb qui va coincidir al Celta quan tenia 15 anys i observava els entrenaments del primer equip. "Jugava a la mateixa posició que jo. Això m'aportarà diversos punts de vista i m'ajudarà al meu creixement com a futbolista", ha manifestat el gallec.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics