Dijous, 22 d'Agost de 2024

El CF Reus cau per la mínima amb el Vila-real

27 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Un instant del partit entre el CF Reus i el Vila-real

    CF Reus

El CF Reus ha perdut per 0 gols a 1 contra el Vila-real, de Primera Divisió, aquest dimecres. Es tractava del segon test de pretemporada davant d'un rival d'exigència que n'ha tingut prou amb el gol de l'ex roig-i-negre Rubén Semedo l'inici del partit.

Semedo ha avançat els groguets al minut 10 de partit. Malgrat que els roig-i-negres han dominat els primers 45 minuts i han tingut diverses oportunitats per encetar el marcador, s'ha marxat al descans amb la victòria visitant. 

En la represa, les dobles sessions d'entrenament s'han notat a les cames dels futbolistes del Reus i la segona part ha estat marcada per la poca fluidesa en el joc. Els reusencs han tornat a controlar l'encontre quan Aritz López Garai ha optat per canviar tots els jugadors, excepte Edgar Badia. A partir d'aquest moment, els roig-i-negres han tornat a disposar d'oportunitats per igualar l'electrònic, però sense encert. Per la seva banda, el Vila-real hauria pogut fer el segon amb un xut de Sansona que s'ha estavellat al pal. En els instants final, Ricardo Vaz ha rematat fora, en la que ha estat la darrera ocasió.

Tot i el resultat en contra, els d'Aritz López Garai han plantat cara en tot moment a un equip de Primera Divisió i les sensacions han estat bones. A més, el matx ha servit perquè l'afició pogues veure els fitxatges d'aquest estiu. La pròxima cita per als roig-i-negres serà dissabte vinent al País Basc contra l'Athletic Club de Bilbao.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics