Dissabte, 13 de Juliol de 2024

Marea blanca convoca una concentració al Joan XXIII en protesta 'pels retards a les llistes d'espera'

A banda, l'acció es repetirà en altres centres del país al llarg de la jornada

24 de Gener de 2018, per Redacció
  • A Tarragona i a Tortosa, l'acció es durà a terme a les 6 de la tarda

    Reusdigital.cat

La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya es mobilitzarà aquest proper dijous, 25 de gener, "contra els retards a les llistes d’espera, amb concentracions davant els principals hospitals de Barcelona i altres territoris", segons ha anunciat a través d'un comunicat. L'acció l'impulsa la Marea blanca de Catalunya (de la qual CCOO forma part) i la Coordinadora Antiprivatització de la Sanitat (CAS), "per denunciar les llistes d’espera a la sanitat pública i exigir una atenció sanitària de qualitat, així com un sistema públic que garanteixi el dret a la protecció de la salut de tota la ciutadania".

 

A les 6 de la tarda

El col·lectiu es concentrarà a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, si bé té previst repetir la reivindicació en altres punts del país. Amb el lema 'Les llistes d’espera maten!', les concentracions es faran a les 12 del migdia a Can Ruti, a la Vall d’Hebron, l'Hospital del Mar, als hospitals de Viladecans i Blanes, i al CAP Can Vidalet-CAP Bòbila.

Serà a dos quarts d'1 del migdia quan es repetirà a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, i a dos quarts de 6 de la tarda a Mollet. Finalment, a les 6 de la tarda les concentracions es faran a Tarragona, a l'Hospital de Bellvitge, a Tortosa, el Parc Taulí de Sabadell, a la Mútua de Terrassa i a l'Hospital clínic.

Pel que fa a xifres, segons els convocants i a tot l’Estat espanyol, hi ha 600.000 persones pendents d’una intervenció quirúrgica.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges