Dimarts, 03 de Setembre de 2024

L'Institut Baix Camp organitza unes jornades al voltant del món comunicatiu

Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio, convidats a exposar el seu projecte entre els alumnes

17 d'Abril de 2018, per Redacció
  • Imatge del programa de les jornades

    Cedida

L’INS Baix Camp de Reus ha organitzat la primera edició d’unes jornades entorn al món de la comunicació sota el nom d’Educocamp. Aquestes es duran a terme els dies 19 i 20 d’abril.

Les jornades han estat dissenyades amb l'objectiu de fomentar l'interès per l'actualitat i els mitjans de comunicació entre els alumnes, difondre el coneixement de diversos professionals, estimular l'activitat crítica dels estudiants i fomentar el consum de mitjans, entre d'altres. La iniciativa està destinada a l’alumnat de quart d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius delcentre en forma de conferències impartides per professionals del periodisme. L’assignació de grups es farà en funció del contingut de la xerrada i els interessos i singularitats dels nivells educatius seleccionats. 

La inauguració de les jornades anirà a càrrec de la periodista Sílvia Sagalà, el dia 19 a les 10 del matí, la qual rebrà la menció honorífica EducoCamp. A les 12 serà el torn del periodista de Reusdigital.cat, Josep Gallofré, i el director de LANOVA Ràdio, David Fernàndez, que parlaran sobre la comunicació de proximitat. Una hora després, el director de Delcamp.cat, Frederic Recasens, oferirà la xerrada. A les 2 del migdia, el periodista del Diari de Tarragona, Marc Càmara, serà el següent en parlar davant dels alumnes per tancar el primer dia de la jornada.

El divendres 29, la periodista de la Sexta Notícias, Elizabeth López, obrirà la jornada a dos quarts d'11 del matí. A les 12, el presentador del Club de la Mitjanit, Francesc Garriga, seguirà la jornada. A dos quarts de 5 de la tarda el politòleg Carles Rútia parlarà sobre Twitter i tancarà les jornades la presentadora del Matí de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas

Aquestes jornades han estat confeccionades amb la intenció que es repeteixin anualment. Les d’aquest curs escolar han estat dissenyades amb uns continguts més generals (mitjans de comunicació i habilitat comunicativa). La idea és que cada any se celebrin al voltant d’un aspecte més concret  i específic del món de la comunicació.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics