Dissabte, 20 de Juliol de 2024

Prades s’omple de propostes familiars per aquest cap de setmana

17 de Maig de 2018, per Redacció
  • Personatge per atrapar amb l'app 'Llegendes en família'

    Cedida

Prades ha preparat diverses activitats familiars per aquest cap de setmana, amb motiu de la inicaitiva ‘Catalunya, Hola Família’, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme. 

Així, es podran buscar i ‘caçar’ a Prades 25 éssers llegendaris catalans a través d’una app de realitat augmentada creada per a l’ocasió. Un cop caçats els personatges, les famílies els podran tornar a reproduir on es vulgui. Si s’han capturat els 25, es podrà recollir un premi com a recompensa a l’Oficina Municipal de Turisme de Prades. 

Un dels personatges a buscar és el 'Nen de les Muntanyes Prades'. La història diu que Pere Balcells va abandonar el poble amb 15 anys per presentar-se voluntari a la partida del coronel Moore durant la tercera guerra carlina. Les seves gestes popularitzades pels diaris de l’època el van convertir en un guerriller famós que dia rere dia reclutava nous seguidors. 

El dissabte, 19 de maig, a les 10 del matí, hi haurà una sortida gratuïta i per a tota la família, a la Plaça Major, des d’on es podrà fer la inscripció a les 9:50 del matí. L'excursió anirà fins a la roca foradada i la ruta de les ermites. A les 4, 5 i 6 de la tarda es faran visites guiades d’una hora per la vila, amb un preu de 5 euros els adults i de 3 per als nens. A dos quarts de 7 tindrà lloc el Berenar Saludable, gratuït i a càrrec de l’Ajuntament de Prades i Danone, a la plaça Major.

A les 7 de la tarda es durà a terme l’Observació astronòmica ‘Júpiter, el rei del Sistema Solar’, a càrrec d’Aleix Roig, de l'associació Astroprades, a la sala polivalent de l’ajuntament. Per cloure el dissabte, a les 10 de la nit, es farà una observació pública amb una xerrada introductòria des del lloc d’observació. El preu de l’activitat és de 8 euros pels adults, i de 5 pels més petits. 

Diumenge, a dos quarts de 10 del matí, es repetirà l’Esmorzar Saludable a la plaça Major, i, per acabar les activitats en família del cap de setmana, a les 10 del matí es realitzarà la Ruta de les orquídies, a càrrec de Prades Aventura, que tindrà una durada d’una hora i mitja. Els menors no hauran de pagar res i per als adults tindrà un preu de 12 euros.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges