Dissabte, 24 d'Agost de 2024

Les cinc millors activitats d'oci del cap de setmana

La Fira de Sant Jaume de Reus, un concert a la fresca amb Joan Reig o un espectacle romà a Tarragona, entre les opcions que teniu per no quedar-vos a casa

27 de Juliol de 2018, per Redacció
  • La cursa de portadors de sacs d'avellanes és una de les grans cites de la Fira de Sant Jaume de Reus

    María Ramírez

Arriba el cap de setmana i, amb aquest, tot un ventall amplíssim d'activitats de lleure al territori. Música, cinema, espectacles, sortides i àpats són al vostre abast perquè desconnecteu de la feina, o us retrobeu amb aquells amics que fa molt que no podeu veure. Des de Reusdigital.cat, com sempre, us hem preparat una llista amb cinc opcions perquè no us quedeu a casa i gaudiu de les jornades que tenim per endavant. 

Recordeu que si organitzeu un esdeveniment que us agradaria que incloguem a la secció, ens podeu fer arribar la informació corresponent al correu redaccio@reusdigital.cat. 

Vinga, som-hi!

1. Fira de Sant Jaume a Reus

Des del divendres i fins al diumenge, la Fira de Sant Jaume de Reus arriba al parc de la Festa carregat de moltes activitats per a petits i grans. S'organitzaran exhibicions amb cavalls arribats d'arreu, sopars a la fresca i la tradicional i esperada cursa de portadors de sacs d'avellanes (el dissabte al vespre).

Diumenge, per cert, hi faran una demostració de balls 'country'. El convidat especial d'enguany és el Bou de Reus, ja que es compleixen 675 anys de la presència d'aquesta bèstia a l'esdeveniment. 

Descarregueu-vos el programa de la fira en aquest enllaç. 

2. 'Vi, glosa i estrelles' a Alcover

En el marc del Festival d'estiu Terra de Bandolers, aquest divendres a les 10 de la nit s'ha previst l'activitat ‘Vi, glosa i estrelles’, una iniciativa en què podreu copsar les connexions entre el món del vi i els astres, a través de la cançó amb text improvisat, la divulgació astronòmica, la poesia, els contes i les cançons. L’activitat inclou un tast de vins.

Després de la presentació de cada vi, l’astrònom Alexandre Bonanit descobrirà alguna de les relacions d’aquest amb el cel de nit: treballs agronòmics relacionats amb la lluna i els planetes, mitologia celeste i altres observacions i arguments ben suggeridors. Tot seguit, la glosadora Mireia Mena començarà a teixir, mitjançant el joc amb les paraules, una tela que anirà relligant el vi tastat amb l’astronomia i amb allò que passa entre el públic en aquell precís moment. 

El preu de les entrades és de 3 euros. Les podeu adquirir en aquest enllaç

3. Joan Reig en directe a La Riba

El músic de Constantí presentarà, aquest dissabte a les 10 de la nit i a la plaça Major de la Riba, els temes del seu primer disc en solitari. Ho farà en una actuació gratuïta, inclosa al cicle 'Sona La Riba'.

Recupereu el clip del tema 'La culpa', senzill extret de l'àlbum de Reig.

4. 'Amfiteatrum' a Tarragona

Divendres (en català) i dissabte (en castellà), l'amfiteatre romà de Tarragona es convertirà en una enorme màquina del temps que farà viatjar els assistents a èpoques pretèrites en què la ciutat va esdevenir una petita Roma. Ho faran a través de l'experiència del gladiador Lupus. Serà a partir de les 10 de la nit

Les entrades tenen un preu de 15 euros (10, els nens) si es compren a taquilla. Si les adquiriu de manera anticipada, tenen un cost de 10 euros per als grans i de 7,5 per als més petits de casa. Aquí les podreu comprar. 

5. Vermut de festa Major a Vila-seca

La localitat del Tarragonès ha previst desenes d'actes per festejar l'estiu. Des del passat 21 de juliol i fins al proper 5 d'agost, el municipi acollirà concerts, espectacles teatrals, castells i altres iniciatives lligades a la tradició local. Diumenge al migdia, i en diversos indrets, hi podreu anar a fer el vermut per obrir la gana abans de dinar. Al carrer Comte de Sicart, des de les 12, s'hi farà la Route N-340. A la plaça de les Voltes podreu gaudir d'un vermut electrònic, mentre que a l'avinguda de Francesc Macià, els més rumberos s'hi sentiran com a casa. 

Podeu descarregar-vos el programa d'actes en aquest enllaç

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics