Dilluns, 07 d'Octubre de 2024

El camí europeu del Reus Deportiu comença a Lodi

L'equip d'hoquei patins s'estrena a la Lliga Europea a Itàlia aquest dissabte a les 9 del vespre

18 d'Octubre de 2018, per Joan Gomis
  • Imatge d'arxiu del tècnic del Reus Deportiu, Jordi Garcia

    Fabián Acidres

El Reus Deportiu inicia la fase de grups de la Lliga Europea a la pista de l'Amatori Lodi aquest dissabte a les 9 del vespre, en un partit complicat davant el vigent campió italià.

Duel vital

En declaracions a Reusdigital.cat, el tècnic roig-i-negre, Jordi Garcia ha afirmat que "tant el Lodi com nosaltres lluitem per la segona plaça perquè el Porto és el màxim favorit del grup". Per tant, el conjunt de la capital del Baix Camp encara el partit com si es tractés d'una final. Els portuguesos reben la visita del Saint Omer francès en l'altre enfrontament del grup C.

"Nosaltres hem de guanyar, és un partit molt important i haurem d'aprofitar els possibles moments d'ansietat que tinguin", ha apuntat Garcia. Tot i això, el tècnic és conscient de la dificultat que té el partit i el que no vol és sortir golejat del PalaCastellotti: "No només hi ha l'opció de guanyar o perdre, si no podem guanyar, un empat és molt bo, i en cas de derrota com menys gols ens facin millor perquè l'average és important i després han de venir a casa", ha assenyalat. 

Estratègia roig-i-negra

Què ha de fer el Reus per tenir opcions a la pista italiana? "Penso que hem de tenir possessions llargues, aguantar l'envestida del principi perquè el Lodi imprimeix un ritme molt fort i decanta els resultats als primers minuts", ha dit el tècnic dels reusencs. "Si el resultat és ajustat i avancen els minuts, és on podem fer mal", ha argumentat Garcia.

El Reus Deportiu arriba a la cita europea com a tercer classificat de l'OK Lliga, amb 10 punts, després de quatre jornades disputades. Un balanç de tres victòries i un empat. Tot i els bons números, a la plantilla li està costant perforar la xarxa contrària. En aquesta línia, Garcia ha admès que "els resultats que hem obtingut són molt ajustats, però som un equip que portem un bon registre de gols en contra. Hauríem de millorar els gols a favor, però crec que la dinàmica és bona per al partit de dissabte"

La final a quatre

Una de les qüestions més repetides per l'aficionat roig-i-negre és si aquest equip tan renovat aquest estiu podrà igualar almenys els registres de la temporada passada, que tot i no poder aixecar cap títol oficial, va servir per plantar-se a la final a quatre celebrada al Dragão Caixa de Porto.

En aquest aspecte el preparador reusenc ha detallat que "la il·lusió i el treball són la constant a l'equip. "Som conscients dels canvis que hi ha hagut aquest estiu", ha dit. I és que tres puntals de l'equip van fer les maletes rumb a Portugal: Raül Marín, Albert Casanovas i Marc Torra.

Tot i això, Garcia ha afegit que "ens hem reforçat molt bé, estic content amb l'equip, és més jove i necessita provar-se amb partits d'aquesta envergadura i per treball, esforç i il·lusió no serà. Deixem que el temps passi i al final veurem on som".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges