Divendres, 09 d'Agost de 2024

La 'influencer' @Misstrendybcn tanca les 'Fashion windows' de La Fira

La seva classe magistral es farà el dimecres, 31 d'octubre, a les 12 del migdia

29 d'Octubre de 2018, per Redacció
  • La 'influencer' Jessica serà a Reus per revelar les futures tendències en moda

    Cedida

La Fira Centre Comercial de Reus és a punt per a rebre una nova classe magistral d’una important 'influencer' del món de la moda i les noves tendències que s’inclou en la 'Fashion windows' i que tancarà el cicle iniciat fa uns mesos dins de la campanya 'La moda ens mou'. En aquesta ocasió, la convidada és Jessica, 'influencer' coneguda com a @misstrendybcn que té milers de seguidors a les xarxes socials i que parlarà sobre les tendències per aquesta propera tardor.

La classe magistral de Jessica es farà el proper dimecres 31 d’octubre a les 12 del migdia i, com és habitual, estarà oberta a tot el públic. Com cada mes d’ençà que es van iniciar les 'Fashion windows', i a través del concurs a Facebook que organitzarà La Fira Centre Comercial, els clients tindran la possibilitat d’endur-se a casa un dels tres 'looks' exposats a més de participar al sorteig d’un complet assessorament de moda amb la 'influencer' convidada mensualment per a un dia de 'shopping'.

Durant la seva intervenció, la influencer Jessica parlarà als assistents sobre el tipus de roba que es portarà aquests propers mesos, de quines noves peces estan de moda ara mateix o de com utilitzar el color de moda d’aquesta temporada, el rosa millennial

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges