Dimarts, 23 de Juliol de 2024

'La força' d'Star Wars pren La Fira

L'humorista Jose Corbacho ha tancat la setmana d'activitats de la campanya 'Més experiències'

24 de Novembre de 2018, per Text: Redacció/ Fotografies i vídeo: Joan Gomis
  • Boba Fett, Darth Vaider i altres personatges d'Stars Wars

    Joan Gomis

  • Joan Gomis

  • Joan Gomis

  • Joan Gomis

  • Joan Gomis

  • Cedida

'Que la força t'acompanyi'. Amb aquesta màxima, generacions de cinèfils de totes edats i indrets s'agermanen per la seva devoció a la saga d'Star Wars. Els seus personatges han estat els protagonistes a La Fira Centre Comercial, aquest passat dissabte. Al llarg de tota la setmana, de fet, s'han dut a terme una sèrie d'activitats lligades amb el cinema, i la cirereta ha estat la cloenda amb la presència de l'actor i realitzador Jose Corbacho

La campanya 'Més experiències' de La Fira Centre Comercial ha comptat amb la col·laboració de l'Escola de cinema de Reus, l'ECIR. Des del passat dilluns, s'han fet tallers de maquillatge, càstings per passar formar part de la borsa d'actors i actrius del centre acadèmic i classes magistrals a càrrec de professionals del sector. Reputades veus del doblatge i directors, entre d'altres, han compartit les seves experiències al setè art amb els visitants al complex. 

Pel que fa a Star Wars, s'ha fet una desfilada amb els personatges de la Legió 501 de les pel·lícules de George Lucas, i s'ha habilitat una exposició de rèpliques i diorames de l'univers galàctic.

Vegeu tots els personatges d'Stars Wars presents a La Fira Centre Comercial: 

El popular actor i humorista José Corbacho ha estat l’encarregat de presentar la gala final del concurs de curts que es van enregistrar a La Fira Centre Comercial els dies 5 i 6 de novembre. Els responsables de les creacions van ser els alumnes de l’ECIR que van gravar els seus curts, formant grups de tres persones, als diferents espais de La Fira Centre Comercial. El premi era una beca de 1.000 euros per cadascun dels tres alumnes guanyadors, diners que els serviran per seguir amb els seus estudis de l’ECIR.

Marc Muñoz, Lisa Gibert i Miguel A. Romero s’han endut la beca i el reconeixement dels assistents a l’acte que s’ha realitzat a una de les sales de cines Axion i que ha estat, també, la cloenda de la campanya Més Experiències que ha dut a terme La Fira Centre Comercial aquest mes de novembre.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Star Wars La Fira Centre Comercial ECIR Diari Reus Digital
Star Wars La Fira Centre Comercial ECIR Diari Reus Digital
Star Wars La Fira Centre Comercial ECIR Diari Reus Digital
Star Wars La Fira Centre Comercial ECIR Diari Reus Digital
corbacho ecir reus cinema la fira cc reusdigital

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges