Dimarts, 20 d'Agost de 2024

La CUP recorda 'els més de set anys' de defensa de la salut pública prestada per la Generalitat

Llorens carrega contra el govern per la gestió frustrada del consorci

04 de Desembre de 2018, per Marc Busquets
  • Llorens i Quadrada, aquest dimarts, a l'exterior del Sant Joan

    Marc Busquets

"Fa més de set anys que defensem que la gestió de l'Hospital Sant Joan l'havia de fer el CatSalut", ha recordat la portaveu de la CUP, Marta Llorens, un cop fet l'anunci sobre el futur del centre. La independentista ha apuntat que al consell d'administració dut a terme aquest dimarts al matí, el director del CatSalut, Adrià Comella, "ens ha dit fins a cinc ocasions que la gestió de la salut no la pot fer un ajuntament perquè no pot afrontar desequilibris pressupostaris". 

En aquesta línia, Llorens ha advertit que el nou model de gestió per a l'equipament reusenc "no és un fet aïllat" i que s'implantarà, al futur, "en altres hospitals del principat". La cupaire ha lamentat "els casos de corrupció" lligats al Sant Joan i ha criticat el paper "d'altres forces d'esquerres" en la sessió monogràfica sobre salut, feta al ple temps enrere, o que se signés un pacte de salut que "defensava un model que avui hem vist que ha fracassat". 

Llorens ha carregat contra el govern municipal pel fet que el consorci s'hagi descartat. S'ha preguntat "on queda el protocol de bones intencions que es va signar" amb el conseller cessat, Toni Comín i ha explicat que Comella sempre ha dubtat de la seva viabilitat. "Ens ha dit que d'entrada ja va veure que seria difícil posar-lo en marxa", ha fet constar la cupaire. "Queda un any per fer realitat la nova societat, el que vol dir que s'han de resoldre moltes coses relacionades amb el Grup Salut i l'Hospital", ha alertat just després. 

 

 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics