Dilluns, 12 d'Agost de 2024

Cinc plans d'oci per al cap de setmana amb Reusdigital.cat

La cavalcada dels reis a Reus, una estrena musical a la Selva o cinema a Cambrils, entre les propostes que us hem preparat

03 de Gener de 2019, per Redacció
  • La cavalcada de reis servirà per tancar les festes

    Reusdigital.cat

S'acaben les festes i aviat tocarà tornar a la rutina. Feina, fred... Abans, però, podem gaudir d'un cap de setmana en què altre cop els més petits de casa seran protagonistes. Sí, ariben els reis mags d'Orient, i ho fan carregats de regals.

A banda, des de Reusdigital.cat us hem preparat un llistat de cinc propostes lúdiques i culturals perquè desconnecteu, carregueu piles i encareu el proper dilluns amb ganes. Us recordem que si organitzeu un acte que us agradaria que incloguem a la nostra secció d'agenda ens podeu enviar un correu a l'adreça redaccio@reusdigital.cat. 

Som-hi!

1. Gala lírica solidària a l'Hospitalet

Dins de la programació d'actes de Nadal, divendres a les 8 del vespre al Teatre auditori de l'Hospitalet es farà una gala lírica solidària per divulgar i prendre consciència social sobre el Trastorn de l'Espectre de l'Autisme (TEA) d’Alta Funcionalitat (AF), més conegut com síndrome d’Asperger.

Els fons recaptats aniran destinats íntegrament a l'AMPA de l’Escola Mestral i permetrà iniciar accions que millorin la qualitat de vida dels nens diagnosticats. Les entrades tenen un preu de 10 euros. 

2. 'La meva terra' a la Selva del Camp

Howard Blake és un compositor britànic cèlebre per ser l'autor de bandes sonores de films com 'Els duelistes', o 'Flash Gordon'. Al Regne Unit és conegut per la música de 'The snowman', una pel·lícula d'animació que s'ha convertit en un clàssic nadalenc i que li va valdre una nominació a l'Oscar.

Aquest cap de setmana arriba al Camp de Tarragona per presentar-hi, en exclusiva, 'La meva terra'. És una peça que ha dedicat a Catalunya i al procés, i que podrà veure's aquest divendres al vespre (a dos quarts de 9) a l'Església de Sant Andreu de la Selva del Camp. 

Diumenge a la tarda serà a Montblanc, amb el Liverpool String Quartet. Més informació en aquest enllaç

3. Estrena de 'Tiempo después' a Cambrils

'Amanece que no es poco' ja té continuació. Convertida en un clàssic i reivindicada per la nova generació de còmics de l'Estat espanyol durant dècades, la pel·lícula de José Luis Cuerda de 1989 té en 'Tiempo después' un segon capítol que a casa nostra podrà veure's al cinema Rambla de l'art de Cambrils el divendres, 4 de gener, a dos quarts d'11 de la nit.

Surrealisme i crítica social, a parts iguals, en un projecte que s'ha finançat a través de micromecenatge i pel qual desfilen els rostres més populars del moment. 

Fins al dia 10, però, teniu temps d'anar-la a veure. 

4. Cavalcada de reis a Reus

Ses majestats arribaran a la capital del Baix Camp el dissabte a la tarda per dur la felicitat a petits grans. Agafeu el mòbil i bosses per endur-vos a casa molts i molts caramels, que la nit serà llarg i plena d'il·lusió. 

Els reis seran a les 6 a la plaça d'Anton Borrell, des d'on se'ls durà a l'Hospital Sant Joan per tal que visitin els nens malalts. A les 7 començarà la seva passejada pels carrers principals de la ciutat, com ara el carrer de Sant Joan, o el tomb de ravals, per acabar al Mercadal. 

En aquest enllaç hi trobareu tots els detalls! 

5. Concert de reis a Riudoms

Riudoms tanca la programació d'actes per festes amb un concert (diumenge a dos quarts de 7 de la tarda) al casal amb l'orquestra simfònica Terres de marca.

Amb seu a Igualada, la formació compta amb una trentena aproximada de músics que interpretaran clàssics nadalencs i peces populars.

Les entrades són a la venda amb preus que oscil·len entre els 12 i els 18 euros. Més detalls, aquí

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges