Dimarts, 30 d'Abril de 2024

Reus ballarà hip hop, a l'abril

El pavelló olímpic acollirà la primera edició del campionat Ciutat de Reus d'aquesta disciplina

23 de Gener de 2019, per Redacció
  • El campionat es farà els dies 6 i 7 d'abril

    Cedida

El pavelló olímpic de Reus serà la seu, els dies 6 i 7 d’abril, del primer campionat de hip hop Ciutat de Reus, una competició coreogràfica que comptarà amb un jurat internacional. El certamen, organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp (CEBC), l'escola de dansa Artis de Reus i l'escola de ball Nou estil de Salou, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus i de Reus, Esport i Lleure, també oferirà la possibilitat de realitzar tallers pràctics de formació amb els membres del jurat.

Aquest campionat, que du el lema el lema 'Rock the stage' i "neix amb la intenció de convertir-se en els propers anys en un referent nacional tant per la qualitat com per la quantitat de participants", serà d’entrada gratuïta per a tothom, tot i que serà necessari que totes les persones interessades en assistir-hi sol·licitin les seves invitacions al correu electrònic hiphopreus2019@gmail.com. El ventall de categories per poder participar-hi "és molt ampli, destacant la categoria professional, reservada a grups d’entre quatre i 20 components nascuts entre l’any 2000 i anteriors", segons s'ha exposat aquest dimecres.

L’altra categoria més rellevant serà la de parelles, amb dos componentes nascuts entre el 2004 i anys anteriors. La resta de categories on es podrà inscriure qui vulgui prendre-hi part, i pel que respecta a grups d’entre quatre i 20 components, serà la prèmium (nascuts entre 1988 i anys posteriors), l’absoluta (entre el 2000 i anys anteriors), la 'youth' (entre el 2001 i el 2003), la 'júnior' (entre el 2004 i el 2006), la infantil (entre el 2007 i el 2009) i la 'baby' (entre el 2010 i el 2015). També hi haurà un categoria de miniparelles, on els ballarins hauran d’haver nascut entre el 2005 i el 2015, així com de solistes (un component nascut entre el 2004 i abans) i minisolista (entre el 2005 i 2015). Totes les actuacions grupals seran d’entre 2 i 3 minuts, mentre que a les categories de parelles es ballarà entre un minut i minut i mig.

Finalment, cal destacar que paral·lelament al campionat de Reus, se celebraran fins a sis 'workshops' o tallers pràctics de ball impartits pels quatre membres del jurat i que tindran lloc a les instal·lacions de l’escola de dansa Artis, a l’avinguda de Pere el Cerimoniós, 78, de Reus. Les sessions, prèvia inscripció, estaran obertes a tothom i es faran el 6 d'abril.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

JOSEP P.  23 de Gener de 2019

JA FA TEMPS

Ja fa temps que es balla el hip hop a l'Ajuntament de Reus.