Dimecres, 31 de Juliol de 2024

L'obra 'Solitudes' es representarà aquest divendres al Teatre Auditori del Morell

12 d'Abril de 2019, per Redacció
  • L'obra 'Solitudes' es representarà al Morell

     

Aquest divendres, 12 d’abril la programació hivern-primavera del Teatre-Auditori del Morell arriba al seu punt final. A les 9 del vespre es podrà veure ‘Solitudes’, guanyadora del Premi Max 2018 a la millor obra de teatre i a la millor composició musical.

Es tracta d’un dels muntatge s més potents de la temporada, de la reconeguda companyia basca Kulunka Teatro, que puja a l’escenari un teatre gestual de màscares molt particular i que no deixa indiferent ningú.

L’obra aprofundeix en la història d’un ancià, la principal il·lusió del qual és jugar a les cartes amb la seva dona, que enviuda de cop. La seva família, fill i neta, es fan càrrec d’ell. Tot i esforçar-se de la millor manera, no són capaços, l’atenen però no l’acompanyen. L’avi no aconsegueix fer entendre que l’únic que necessita és companyia. Se sent tan desvalgut que acaba sortint a buscar companyia trobant una prostituta novella. El descobriment de la família d’aquesta nova amistat desencadenarà una sèrie de conflictes.

Les entrades anticipades costen 15 euros i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de les 5 de la tarda a les 9 del vespre. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 18 euros.

 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges