Diumenge, 18 d'Agost de 2024

Sanromà s'acomiada de la Cambra amb un dinar amb empresaris i el vicepresident Aragonès

El nou plenari, comitè i president de l'ens seran proclamats el dimecres que ve

17 de Maig de 2019, per Redacció
  • Una imatge del 'Dinar Cambra' d'aquest divendres al migdia

    Cedida

La Cambra de Comerç de Reus ha celebrat, aquest divendres al migdia, l’últim 'Dinar Cambra' d’aquesta legislatura. Ha estat, a la pràctica, l’últim acte públic del president de la corporació, Isaac Sanromà, abans de la proclamació, el proper dimecres, 22 de maig, del nou plenari, comitè i president de l'ens. En aquesta ocasió, el convidat ha estat el vicepresident del govern de la Generalitat i conseller d’Economia, Pere Aragonès, que en el format habitual ha traslladat a l’auditori, format per representants empresarials del territori, diverses qüestions vinculades a la seva activitat.

Precisament, i en el torn d’intervencions, els empresaris han traslladat a Aragonès les seves inquietuds. Moltes d’aquestes, s'ha apuntat des de la Cambra, "vinculades a la necessitat de formar professionals, a nivell tècnic, per proveir les empreses".

En aquest sentit, tal i com s'ha manifestat des de la corporació, s’ha coincidit "en la necessitat d’enfortir i promocionar la formació professional on tot just la Cambra hi juga un paper determinant a l’hora de promoure aquesta especialització".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges