Dimarts, 23 d'Abril de 2024

Els plans de cap de setmana de Reusdigital.cat ja són aquí!

La ruta de tapes del Morell, el Festival de blues i jazz de Reus i una actuació castellera a Cambrils, entre les propostes que hem seleccionat per a vosaltres

12 de Juliol de 2019, per Redacció
  • Ben Poole actua Festival de blues i jazz de Reus, aquest cap de setmana

    Cedida

Arriba un nou cap de setmana carregat d'activitats lúdiques i culturals arreu del Camp de Tarragona. Per estalviar-vos temps, a Reusdigital.cat us hem seleccionat cinc propostes que esperem siguin del vostre interès. 

Recordeu que, a més, tenim les seccions d'Estiu i d'Agenda actualitzades al dia perquè tingueu al vostre abast totes les opcions per gaudir del vostre temps lliure. 

Comencem!

1. Apatapa al Morell

La població tarragonina celebra, des del passat dijous i fins al diumenge, la cinquena edició de la seva ruta gastronòmica. Hi prenen part fins a 10 establiments del gremi, i hi ha premis per als consumidors.

Hi ha tapes per a vegetarians, dolces, salades i fins i tot sense gluten, aptes per a celíacs. La degustació té un preu de 2,5 euros, i inclou la beguda. 

En aquesta notícia hi trobareu tots els detalls. 

2. Ben Poole, al Festival de blues

Divendres, a dos quarts d’11 de la nit, al racó de la Palma, hi actuarà el guitarrista britànic Ben Poole.

És considerat un dels grans noms del blues, el rock i el soul de l'actualitat. 

 

3. Barrakes d'Almoster

Emmarcades en la festa major del poble del Baix Camp, dissabte 13 de juliol es duran a terme l'11a edició de les Barrakes, enguan amb les actuacions de Porto Bello, Doctor Prats i els Pirat's Sound Sistema.

L'obertura de portes serà a dos quarts de 10 de la nit, i l'inici de les actuacions, a les 11. L'entrada és lliure. 

4. Castells a Cambrils

Diumenge al migdia (a dos quarts d'1), els Xiquets de Cambrils i els Xiquets de Vila-seca oferiran una actuació castellera a la plaça de l’Església de la vila marinera, immersa en la Festa de la Mare de Déu del Carme, patrona dels pescadors. 

Recupereu la programació dels actes festius i tradicionals en aquest enllaç

5. 'Annabelle vuelve a casa' arriba al cinema

Tanquem les propostes d'oci del cap de setmana amb una estrena cinematogràfica terrorífica. Es tracta del film 'Annabelle vuelve a casa', tercer (i últim?) lliurament de la saga dedicada a aquesta perversa nina. 

Debuta com a director un dels guionistes de les pel·lícules dels Warren, Gary Dauberman. De fet, la cèlebre parella de demonòlegs apareix en aquesta estrena. 

A Reus, els cines Axion de La Fira Centre Comercial la projectaran en tres passis, el diumenge (un quart de 7 de la tarda, un quart de 9 del vespre i les 10 de la nit). 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics