Diumenge, 28 de Juliol de 2024

El Reggus revela els grups que hi actuaran

Llança de foc, Don Cosmic, Limbo Thompson & The bubbling society, Ganjanights i Primatical passaran per l'escenari de la Palma el 24 de setembre a la nit

12 de Setembre de 2019, per Redacció
  • Detall del cartell del Reggus 2019

    Cedida

Ja és aquí una nova edició del Reggus, el festival de 'reggae', ska i "altres herbes", que se celebrarà a La Palma de Reus el pròxim dimarts 24 de setembre, tot coincidint amb la revetlla de la Festa Major de Misericòrdia. En aquesta 26a edició, l'organització ha programat les actuacions de Llança de foc, Don Cosmic,  Limbo Thompson & The bubbling society, Ganjanights i Primatical. La cita és d'accés gratuït. 

Llança de foc, formació del País Valencià, torna als escenaris per celebrar els 25 anys de la seva formació. Història viva de l'escena 'reggae estatal', a Reus hi farà la seva primera actuació a Catalunya des de la seva tornada. En el cas de Don Cosmic, és un projecte creat aquest 2019 en forma de banda d'ska jazz, formada per diversos músics amb una dilatada trajectòria. La banda ha publicat el seu primer EP i ja prepara la sortida del seu segon treball.

Pel que fa a Limbo Thompson & The bubbling society, presentarà a Reus el seu nou treball 'Pretensions'. Ganjanights, de Tarragona i amb gairebé dues dècades promovent la música jamaicana a casa nostra, delectarà el públic del Reggus amb la seva extensa selecció de vinils que van des de l'ska dels anys 60 fins al 2-Tone, passant per calypso, el boogaloo o el northern soul, entre d'altres.

Els reusencs Primatical seran els encarregats d'obrir la 26a edició del Reggus fent un repàs dels diferents estils i èpoques de la música jamaicana. Són residents de les Di Farm Dancehall Area, que se celebren mensualment a Reus des de fa sis anys. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges