Divendres, 06 de Setembre de 2024

Jornada 'La franquícia com a oportunitat de negoci' a firaReus

10 d'Octubre de 2019, per Redacció
  • La jornada es fa a firaReus

    Reusdigital.cat

La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus ha preparat per al dijous 10 d'octubre la jornada 'La franquícia com a oportunitat de negoci' que es durà a terme a firaReus.

A dos quarts de 10 del matí es fa la recepció i benvinguda als participants de la jornada, que començarà amb la inauguració a càrrec del regidor d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament, Carles Prats. Tot seguit es farà la primera ponència, 'Bases del Sistema de franquícia, avantatges i inconvenients', a càrrec de Xavier Vallhonrat, president de l'Associació de Franquícies de Catalunya, que presentarà l'informe de la Franquícia a Reus. A tres quarts d'11 diferents marques de franquícia podran presentar-se davant dels assistents durant 10 minuts en el que seran casos pràctics d'èxit de marques franquiciadores. Hi participaran BEEP-Tic Nova, Mail Boxes Etc, Century 21, Elefante Axul Autonet & Oil, María Padilla, Llagurt, The Fresh Poké i CEX.

Amb un coffee break i un networking obert a tots els assistents amb els directius de les marques la jornada arribarà a les 2 del migdia. La inscripció és gratuïta a la web www.firareus.com.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics