Dimarts, 13 d'Agost de 2024

La residència d'Horts de Miró obre el dilluns vinent

Amb 29 places concertades i una vintena de professionals contractats

03 de Desembre de 2019, per Marc Busquets
  • Pellicer i Vilella han visitat la residència, aquest dimarts a la tarda

    Marc Busquets

  • M.B.

  • M.B.

  • M.B.

  • M.B.

"No ha estat fàcil, però ara ja és una realitat". D'aquesta manera ha anunciat el batlle, Carles Pellicer, l'obertura de la residència d'Horts de Miró el proper dilluns, 9 de desembre. L'equipament comptarà en un inici amb una de les plantes plenes, amb 29 places concertades, i a l'espera que els pressupostos de la Generalitat puguin comportar la dotació per habilitar-ne de noves. L'alcalde ha admès que "ens hauria volgut posar-la en marxa abans", mentre que la regidora Montserrat Vilella ha assenyalat que "les dificultats econòmiques derivades de l'aplicació del 155" ho han impedit. Quatre residents ingressaran la primera data de funcionament. 

Inici amb quatre residents

Vilella ha comentat alguns dels detalls de l'obertura de la residència. De les 58 places de residència disponibles (més una vintena de centre de dia), per ara se'n poden posar 29 a l'abast de la ciutadania. De fet, aquesta ha detallat que en un principi n'havien de ser 25, però que "en les negociacions dels últims anys n'hem pogut aconseguir unes quantes més". La Fundació educativa i social (FES) es farà càrrec de la gestió del servei, amb la contractació de 20 professionals de diverses especialiats per tenir cura dels avis. 

Per tot plegat, Pellicer i Vilella s'han felicitat. El primer l'ha felicitada per haver fet una feina "llarga, dura i complexa" que "ha permès l'obertura del centre, el que evidencia el compromís que tenim d'oferir un millor servei" als veïns. En aquesta línia, la regidora ha recordat que "havíem dit que seria oberta abans de finals d'any i així serà" i ha revelat que "el passat divendres ens van confirmar que tots els tràmits administratius eren correctes", el que va suposar el vistiplau per obrir en uns dies. 

La residència compta amb 34 habitacions (17 per planta), i diversos espais comuns. En un edifici de quatre plantes (a peu de carrer hi ha el CAP), compta amb bugaderia, magatzems, vestidors per al personal, i sales d'instal·lacions, entre altres. A la planta segona hi ha el menjador principal,  una sala d'estar i altres espais per a la perruqueria o el servei de podologia. L'equipament obrirà les portes set anys després que s'acabessin les obres. El 2017 s'hauria hagut de posar en funcionament. 

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

residència horts miró reus reusdigital 2019 desembre
residència horts miró reus reusdigital 2019 desembre
residència horts miró reus reusdigital 2019 desembre
residència horts miró reus reusdigital 2019 desembre

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Enric  03 de Desembre de 2019

Muy bien

Hace tiempo que estava terminada

Reportatges