Dimecres, 31 de Juliol de 2024

'Veus que no veus', amb Pepa Plana, al Morell

10 de Gener de 2020, per Redacció
  • La pallassa Plana, en acció

    Cedida

La temporada teatral del Morell arrenca, aquest divendres, amb molta força. I és que la primera a pujar a l’escenari del Teatre-auditori aquest 2020 serà la pallassa vallenca Pepa Plana, amb el muntatge 'Veus que no veus', guardonat en la categoria de millor espectacle o entrada de pallassos als Premis Zirkòlika.

La cita és el divendres 10 de gener a les 9 del vespre, i l’espectacle està recomanat per a majors de 12 anys. Les entrades anticipades costen 10 euros i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores (excepte els divendres que hi hagi funció).

Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 12 euros, mentre que els menors de 29 anys les podran aconseguir, també a taquilla, al preu reduït de 8 euros. Aquells que vulguin aconseguir dues invitacions poden provar sort a la pàgina de facebook de 'Ràdio Morell', que sortejarà entrades per a totes les propostes de la programació del Teatre-auditori.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges