Divendres, 19 de Juliol de 2024

El conseller Chakir el Homrani aprofita la seva visita a Reus per carregar contra el govern central

Demana la implicació de 'tothom' en al·lusió a l'estat pel que fa a la inversió en dependència

17 de Gener de 2020, per J.S.
  • Una imatge d'arxiu del conseller

    Reusdigital.cat

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha aprofitat la seva visita a Reus per la inauguració oficial de la residència per a la gent gran d'Horts de Miró per llançar un avís per a navegants el nou executiu de Madrid. A l'hora de plantejar-se una futura obertura de la segona planta d'aquest equipament públic, que dependrà en part de la possibilitat per part del seu departament de convenir les 29 places que hauria d'acollir, el Homrani ha lamentat que "necessitem la implicació de tothom. En aquest país tenim la dels ajuntaments, la de la Generalitat però no la de l'estat".

Enguany "és l'any que finalitzem amb la inversió més elevada en dependència per part de la Generalitat. Superem els 1.500 milions d'euros, la meitat del pressupost del departament que em pertoca coordinar", ha revelat. "I d'aquests, 172 milions han vingut de l'estat. HI ha hagut més diners del copagament de les persones, 300 milions".

Arribats a aquest punt, el conseller ha deixat clar el missatge: "Toca que (el govern central) compleixi la llei. Toca que s'arromanguin igual que ho fan la Generalitat i els ajuntaments", ha reblat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges