Divendres, 02 d'Agost de 2024

El regatista del Club Nàutic Salou Guillem Segú, campió estatal de la classe olímpica RS:X

10 de Febrer de 2020, per Redacció
  • Una imatge de Segú

Cedida

Bon paper del regatista del Club Nàutic de Salou Guillem Segú a l’edició 2020 del Campionat estatal RS:X disputat a l’Olympic week del País Valencià des del passat divendres i fins aquest dilluns.

Segú va finalitzar la competició en la primera posició, després de guanyar sis de les nou proves disputades, i tot finalitzant en segona posició en les tres proves restants. Aquesta 6a edició del País Valencià Olympic week també va formar part del circuit estatal de 'windsurfing' per a la classe raceboard.

A banda, des del club s'ha volgut destacar la participació dels regatistes Laura Cabezas i Roger Cabezas, els quals van finalitzar en 12a i 24a posició respectivament.