Dilluns, 15 de Juliol de 2024

Les llars d’infants municipals de Vandellòs i l’Hospitalet ja han reobert

01 de Juliol de 2020, per Redacció
  • Les llars ja tornen a ser obertes

    Cedida

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha reobert les dues llars d’infants municipals aquest dimecres, 1 de juliol, amb l’aforament limitat i seguint escrupolosament les mesures d’higiene i de seguretat establertes pel departament d’Educació, per evitar la propagació de la Covid-19. Tenint en compte les superfícies disponibles en aquests centres educatius, el consistori ha ofert set places a les famílies amb alumnes de P-1 i P-2 matriculats aquest curs a la Llar d’Infants Patufets de Vandellòs; i 20 places a les famílies amb alumnes de les mateixes edats matriculats a la Llar d’Infants Sol i Vent de l’Hospitalet de l’Infant. En cap cas, s'ha assenyalat des del consistori, hi podran assistir els alumnes de 0 a 1 any, "que és el grup més vulnerable, a causa de la immaduresa del seu sistema immunitari".

A Vandellòs, set nens i nenes utilitzaran aquest servei durant el mes de juliol; i sis durant el mes d’agost; i a l’Hospitalet de l’Infant, 16 al juliol i 13 a l’agost (hi haurà un màxim de 10 alumnes per aula). Als dos centres educatius, el tipus d’activitat serà d’acollida, de 9 a 1; i no hi haurà servei de menjador, segons ha precisat la regidora d’Ensenyament, Nuria Ortiz.

La mateixa regidora ha explicat que en totes dues llars d’infants es compliran les mesures incloses al Pla d’obertura de centres educatius aprovat pel PROCICAT.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges