Dissabte, 12 d'Octubre de 2024

Mont-roig obre la plaça de Miramar als vianants

15 de Juliol de 2020, per Redacció
  • Una imatge de la plaça

    Cedida

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha obert als vianants la plaça de Miramar "amb l’objectiu que els veïns i veïnes puguin començar a gaudir d’aquest nou espai de referència i vida social del nucli" de la vila, segons han apuntat fonts municipals aquest dimecres. La plaça però, no s’ha obert al trànsit de vehicles perquè les obres no estan totalment finalitzades. Hi falta instal·lar equipament urbà o realitzar connexions d’instal·lacions, entre d’altres, així com resoldre algunes deficiències descrites durant la direcció de l’execució de l’obra que s’estan requerint, a través d’informes tècnics i jurídics, a l’empresa adjudicatària Auxiliar de Firmes y Carreteras, SA.

És per aquest motiu que, malgrat que els treballs semblin finalitzats, l’Ajuntament no ha recepcionat l’obra, sinó que només ha fet una ocupació de l’espai temporal. Aquest tipus de procediment, i per tant, aquesta obertura parcial només pels vianants, és important a l’hora de deixar establertes les responsabilitats a la constructora respecte l’execució i l’esmena dels defectes, segons s'ha precisat des del consistori. En breu es permetrà la circulació de vehicles en els carrers de Cambrils, de la Pobla d’en Taudell i de Colom, així com l’estacionament de vehicles en rotació, "per afavorir el moviment comercial".

L’obertura a veïns del carrer del Sol i el de Francesc Riba i Mestre, es realitzaran posteriorment, un cop les pilones automàtiques estiguin en funcionament. Des de l'Ajuntament s'ha volgut recordar que a pocs metres de la plaça, s’ha construït una zona de pàrquing connectada a través del carrer de Vinyols i el carrer de la Pobla d’en Taudell. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges