Dimecres, 15 de Maig de 2024

Un Nadal ben dolç amb el Torró de Reus

Torrons Vicens presenta un producte fet amb menjar blanc i llet d'ametlles per 'retre homenatge' a la ciutat

02 de Desembre de 2020, per Marc Busquets
  • Prats, Llauradó, Pellicer, Velasco i Caelles, al Fossar Vell, durant la presentació del Torró de Reus

    M.B.

  • Reus.cat

Un torró fet a partir d'ingredients típics de Reus, com l'avellana, per "fer ciutat". D'aquesta ha descrit el batlle, Carles Pellicer, el nou producte de la companyia Torrons Vicens d'Agramunt. Aquest "nou símbol d'identitat" local ja és disponible, raó per la qual l'alcalde ha convidat tothom a degustar-lo no només de cara a les Festes "sinó tot l'any". L'acte de presentació s'ha dut a terme al Fossar Vell, i hi ha intervingut el responsable de l'empresa, Ángel Velasco. "He elaborat la recepta amb passió", ha dit. La vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i els regidors Carles Prats i Montserrat Caelles també han estat presents a la trobada. 

Pellicer ha celebrat que Torrons Vicens, "una empresa de referència", hagi elaborat un producte que al seu parer aportarà "un valor afegit" a la seva marca. L'alcalde ha destacat que l'activitat de la companyia lleidatana al terme "va en línia de l'aposta de la ciutat pel sector alimentari" i ha volgut posar l'accent en el "suport" que des del consistori es brinda a l'economia del territori. Per part seva, Velasco ha subratllat el "vincle" que hi ha hagut "sempre" entre Reus i Agramunt, ja que els torrons que elabora la seva organització (en fan 10 milions de peces l'any) contenen la típica avellana negreta de la nostra ciutat. "És d'una gran qualitat", ha precisat. 

El mestre torroner s'ha felicitat per la bona situació de la companyia, que segons ha dit l'any passat va ser líder en facturació al sector estatal. Amb botigues arreu (també a França o a Mèxic, entre altres països), ha avançat que entre els projectes a la capital del Baix Camp hi ha el d'obrir un local on degustar-hi la xocolata a la pedra, un altra de les delícies d'Agramunt. Igualment ha assenyalat que el proper dia 12 de desembre sortirà al mercat un altre torró amb marcat caràcter reusenc, aquest de trufa i vermut. 

El nou Torró de Reus s'ha concebut per "retre homenatge" a la ciutat, "bressol de Gaudí, ciutat modernista i gran motor comercial i econòmic del país". Conté menjar blanc i llet d'ametlles.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges