Dimecres, 14 d'Agost de 2024

El Reus viatja a Lloret per acomiadar l'any

El partit és dissabte al vespre

18 de Desembre de 2020, per Redacció
  • El Reus buscarà el triomf a Lloret

    Reus Deportiu

És una casualitat que l’últim partit de 2020 i el primer partit de 2021 per al Reus Deportiu Miró siguin al pavelló municipal de Lloret. El pròxim repte, el d’OK Lliga, davant el CH Lloret per acomiadar l’any, aquest dissabte a les 8 del vespre en directe per 'Esport 3' i 'OK Liga TV'.

El segon, ja després de festes, corresponent a les semifinals de la Supercopa d’Espanya. Una mateixa seu, un mateix objectiu, la victòria. El Reus Deportiu Miró viatja a Lloret amb la intenció de guanyar i consagrar-se als primers llocs de l’OK Lliga. Acabar l’any amb bon peu. Els roig-i-negres arriben a la cita amb bones sensacions havent superat al Palafrugell al Palau per 7-3.

La novetat a la convocatòria és Raúl Marín. El màxim golejador de l’equip i de la competició torna després de complir sanció per acumulació de blaves. El Lloret, per part seva, encadena tres jornades sense conèixer la victòria i es troba en places de promoció per evitar el descens. Això, encara el fa més perillós. Buscarà els tres punts per canviar la dinàmica abans de tancar l’any.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges