Dimarts, 30 d'Abril de 2024

'Som Els Pets de Constantí'

25 de Desembre de 2020, per Redacció
  • Detall de la imatge del primer concert d'Els Pets, compartida a la xarxa pel bateria Joan Reig

    Joan Reig/ Twitter

Aquesta Nit de Nadal s'ha complert el 35è aniversari del debut en concert de la cèlebre banda de rock Els Pets. Ha estat un dels components del grup, el bateria Joan Reig, l'encarregat de recordar l'efemèride al seu compte de Twitter. "Vam néixer la mateixa nit que un déu però no vam passar de caganers..!", ha piulat amb humor, per acabar agraint als seus seguidors el suport al llarg de més tres dècades. 

Després del debut, Lluís Gavaldà (veu i guitarra), el propi, i Falin Cáceres (baix) es van reforçar "ràpidament" amb dues veus femenines, Les Llufes, i van començar a tocar pel Tarragonès" davant un públic incondicional i bulliciós que gaudeix amb la frescor i l’humor del grup", es fa constar a la biografia del web del grup. De cara al públic, el lema 'Som Els Pets, de Constantí, i visca la mare que ens va parir' va ser una habitual carta de presentació.

Els Pets va debutar amb un disc homònim, el 1989, si bé quatre anys enrere ja tenien gravada una maqueta. Tot i fer-se ben aviat un lloc entre els conjunts més destacats del país als 90, va ser el treball 'Bondia' (1997) l'empenta per a una de les trajectòries més destacades d'èxit a la música en català. 

L'últim treball publicat d'Els Pets és 'Som', de 2018. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics