Dimarts, 03 de Setembre de 2024

Castellvell del Camp recull prop de 300 quilos de brossa en la campanya 'Let's Clean Up Europe'

Un centenar de voluntaris han participat aquest dissabte en el segon itinerari 'Camina i neteja', que ha finalitzat al Puig de l'Àliga

08 de Maig de 2021, per Redacció
  • Imatge del voluntariat que ha participat en aquesta jornada

    Cedida

Coincidint amb la campanya 'Let's Clean Up Europe', un centenar de voluntaris han participat, aquest dissabte al matí, en el segon itinerari 'Camina i neteja', organitzat per Icaria Cooperativa i l'Ajuntament de Castellvell del Camp. La ruta ha començat al centre del poble i ha acabat al Puig de l'Àliga. A final de la jornada de neteja s'havien recollit prop de 300 quilos de brossa.

El voluntariat s'ha dividit en tres grups, per evitar aglomeracions, que han fet tres rutes per l'entorn del poble fins a arribar al Puig de l'Àliga. Mentre feien el recorregut recollien els residus i deixalles que es trobaven pel camí, amb l'objectiu de denunciar “tota la gent incívica que vol gaudir del paisatge, però que també el volen embrutar”.

Aquesta és la segona edició del 'Camina i neteja' que es fa al municipi. Es tracta d'una de les accions que formen part del projecte 'Embrutes o recicles', creat conjuntament per l'Ajuntament de Castellvell del Camp i Icaria Cooperativa. L'activitat s'emmarca dins la setmana europea de la prevenció de residus i de la campanya 'Let's Clean Up Europe', una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics