Dilluns, 26 d'Agost de 2024

La plaça de la Font torna a cridar: «Puigdemont, el nostre president»

24 de Setembre de 2021, per Josep Maria Llauradó Serra
  • La plaça de la Font, aquest divendres al vespre.

    Josep M. Llauradó

"Puigdemont el nostre president" i "independència" han estat algunes de les proclames que s'han pogut escoltar aquest divendres al vespre a la plaça de la Font de Tarragona, en el marc de les convocatòries dutes a terme en diferents poblacions del Principat.

Segons ha assenyalat la presidenta d'Òmnium Tarragonès, Rosa Maria Codines, amb la concentració han volgut "ensenyar que la persecució i la repressió continua". Poques hores després que Puigdemont sortís en llibertat arran de la seva detenció a Sardenya, diversos centenars de tarragonins no s'han estalviat de sortir al carrer. Segons apuntava Codines, perquè "estem farts d'aquesta persecució que no cessa".

Durant l'acte s'ha llegit un document consensuat amb les diferents entitats sobiranistes i que a Tarragona han llegit representants d'Òmnium, l'ANC i l'AMI. Malgrat que la voluntat era convocar per als pròxims dies noves mobilitzacions, estaran pendents de les novetats sobre el cas de Carles Puigdemont així com d'altres activistes encausats per decidir noves cites al carrer.

Tot plegat, en una jornada tranquil·la a Tarragona, l'endemà de la diada de Santa Tecla i amb les terrasses de la plaça novament plenes, un cop represa l'activitat dels bars i restaurants.
 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics