Divendres, 23 d'Agost de 2024

La salut pública i la millora del medi ambient centren noves ajudes de la Diputació per a entitats sense ànim de lucre

07 d'Octubre de 2021, per
  • Seu de la Diputació

    Cedida

Les entitats i associacions sense ànim de lucre que impulsin actuacions en benefici de la salut pública i de la conservació i millora del medi ambient al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès ja poden sol·licitar les noves ajudes que la Diputació posa al seu abast. La dotació total d'aquestes subvencions dirigides a entitats del territori és de 615.000 euros i el termini per a sol·licitar-les està obert fins al 2 de novembre.

Es tracta de tres convocatòries diferenciades en funció del destinatari i de l'objectiu de l'actuació, tot i que totes responen a la voluntat de la institució de col·laborar amb les entitats i associacions del nostre territori, alhora que promouen hàbits saludables, incideixen en actuacions de promoció de la salut pública, impulsen la millora de l'entorn natural i del medi ambient, i afavoreixen la inserció laboral de persones amb discapacitat.

D'una banda, les entitats i associacions sense ànim de lucre són els destinataris de dues línies de subvencions. Unes van dirigides al foment d'actuacions relacionades amb la salut pública, en concret, aquelles que contribueixin a la millora de la qualitat de vida i benestar de la població, mitjançant la promoció d'hàbits saludables o la prevenció de conductes de risc.

Les altres ajudes tenen com a objectiu col·laborar amb aquestes entitats en matèria de conservació del patrimoni natural i de la biodiversitat arreu del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. D'altra banda, les entitats titulars de centres especials de treball d'iniciativa social i empreses d'inserció laboral són els beneficiaris d'una línia d'ajudes per al desenvolupament de projectes i actuacions de conservació i millora ecològica en entorns de caràcter forestal fluvial i marítim.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics