Dimarts, 20 d'Agost de 2024

Klein inaugura la nova edició del Campus Extens de la URV a Cambrils

08 d'Octubre de 2021, per
  • Una imatge de l'acte

    Cedida

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha inaugurat una nova edició del Campus Extens de la URV a la vila marinera. L'acte oficial d'inici de curs ha comptat amb la participació de la vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social, Cori Camps, i el director del Museu d'Història de Cambrils, Gerard Martí.

En el seu discurs, l'alcalde ha fet valer la continuïtat d'aquest projecte, que s'ha mantingut durant 13 anys a Cambrils i actualment està coordinat des del Museu d'Història de Cambrils amb el suport de la Diputació de Tarragona.

L'acte ha inclòs una conferència sobre la Segona República al Camp de Tarragona, a càrrec de la catedràtica en Història Contemporània Montserrat Duch Plana. La sessió forma part de la 15a edició del Cicle de Memòria de Tardor, que enguany està dedicat a aquest episodi històric.

La programació del primer trimestre del Campus Extens, que enguany recupera totalment la presencialitat, inclou set activitats de caràcter gratuït en diferents espais del municipi. A més, es retorna a les col·laboracions amb el Rotary Club Cambrils, fruit dels lligams establerts pel Campus Extens de la URV amb les entitats del municipi, i es continua col·laborant amb àrees de l'Ajuntament de Cambrils en programes com el Cicle de Memòria de Tardor, la Setmana de la Ciència o els Tallers Oberts.

Les properes activitats del Campus Extens seran la conferència El futuro de los criptoactivos, de l'advocat de l'Estat i doctor en Dret Francisco Uría Fernández (14 d'octubre); la inauguració de l'exposició Més enllà de les trinxeres (1936-1939). Fotografies d'Alec Waiman (15 d'octubre); la conferència És segura l'aigua que consumim? (18 de novembre) i l'obertura de portes dels Tallers Oberts (11 de desembre).

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics